3 astrologi, o singură concluzie: Avertismente de la astrologii Oana Hanganu, Minerva și Urania


Astrologii Oana Hanganu, Minerva și Urania au citit în stele și vin cu mesaje importante pentru fiecare zodie. Perioada de după Paște se anunță una destul de critică din toate punctele de vedere.

În timp ce unii nativi vor avea parte de surprize plăcute, altele vor fi nevoite să își refacă viața. Nu mai e timp de amânare în special pentru zodiile de apă și de pământ.

Oana Hanganu: Fecioarele au parte de tensiuni din punct de vedere sentimental

„Miercuri, 11 aprilie, Soarele și planeta Pluton vor forma un aspect tensionat care se va regăsi în relația nativilor cu persoana iubită. Suspiciunea, gelozia și opiniile diferite privind modul de administrare a bugetului comun vor fi principalele motive de tensiune în familie.

De asemenea, cheltuielile necesare pentru un hobby la care nativii nu vor să renunțe ar putea fi alt motiv de nemulțumire în cuplu. Dar tot miercuri, planetele Venus și Marte vor forma un aspect armonios, favorabil relațiilor ”la distanță” și călătoriilor”, este previziunea făcută de astrologul Hanganu.

Minerva: Balanțele, într-o situație critică pe 14 aprilie. Vin vremuri grele

Sunt probleme cu care s-au mai confruntat dar nu le-au soluţionat. Ziua de 14 aprilie, cel puţin, este o asemenea zi când parcă nimic nu mai merge.

Dar dacă aceşti nativi ar fi puţin atenţi la ei, la atitudinile lor, la faptul că de multe ori vor să-şi impună punctul de vedere fără să se gândească, atunci lucrurile s-ar putea schimba.

 

Urania: Berbecii, preocupați de imaginea lor publică

„Între 7 și 9 aprilie dimineața, continuă să se manifeste preocupările mai vechi legate de imagine publică, autoritate sau dificultăți de adaptare la o condiție socio-profesională care nu este deloc comod pentru ei și pe care o acceptă cu mare dificultate.

Unele persoane pot trece prin situații care presupun sacrificii legate de condiția lor publică.

Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, întorsături de situație în relațiile cu niște cunoscuți: de unii, Berbecii se pot apropia sau, dimpotrivă, se pot despărți. Evenimente bizare sau informații ieșite din comun care privesc relația lor cu unii prieteni.

Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, nativii vor trăi mai calm; ei vor fi mai împăcați, mai domoli în reacții sau, chiar, nici nu vor mai dori să se implice în activitățile care îi suprasolicită, îi enervează, nu le dau satisfacție.

Etapă necesară a odihnei și al meditației. Rămân active toate premizele astrale instaurate în ultimele două-trei săptămâni care controlează casele I, VIII, X, XII”, susține Urania.

Loading...