Mihaela Rădulescu l-a părăsit pe Felix pentru un bărbat celebru din România


Mihaela Rădulescu l-a părăsit pe Felix pentru un bărbat celebru din România

Mihaela Rădulescu l-a părăsit pe Felix pentru un bărbat celebru din România. Mihaelei Rădulescu se pare că nu i-a mai priit viaţa luxoasă din Monte Carlo, acolo unde se stabilise alături de iubitul ei Felix. Drept urmare, diva româncă s-a întors în România pentru a fi alături de un bărbat celebru şi însurat.

Mihaela Rădulescu a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj prin care îşi anunţă fanii că nu va putea petrece aniversarea de trei ani de relaţie cu Felix alături de acesta pentru că trebuie să îi fie alături lui… Andi Moisescu.

“Mi-ar fi placut sa fiu cu Felix, sa sarbatorim impreuna cei 3 ani de iubire, dar… a trebuit sa ma multumesc cu Andi Moisescu :), pe care l-am sarbatorit toti ieri, cu drag si… cu mici :), cu Smiley, Florin, Andra si Pavel, colegii mei buni si faini de la „Romanii au talent“. Am avut o saptamana plina de emotii si treaba si mi-as dori un weekend linistit, dar… se amana :), pana cand terminam toate filmarile pentru acest sezon fantastic. Macar la voi sa fie un weekend vesel sau tihnit, de-ala de incarcat bine bateriile si umplut sufletul. Va multumesc pentru toate gandurile bune si vi le intorc inzecit! “

Loading...