Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

O poveste nespusa – Ionela Prodan

Ionela Prodan s-a stins din viață luni seara, după o suferință îndelungată. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a lăsat un gol imens, nu numai în familia ei, dar și în inimile a milioane de români care au iubit-o și apreciat-o. O voce extraordinară, unică, un suflet de aur, o luptătoare și o învingătoare, astăzi un înger care cântă probabil altor îngeri.

Advertisement

Politicianul PSD, Codrin Ștefănescu a mărturisit, în direct, la România TV, că în ultima discuţie pe care a avut-o cu Ionela Prodan, artista i-a spus că îşi doreşte o diplomă pentru întreaga carieră. Se pare că totul s-ar fi blocat la Palatul Cotroceni. „Ionela s-a prins că ceva nu este în regulă după ce Anamaria i-a spus că trebuie să facă mai multe analize. Mie şi prietenilor ne-a rugat să nu îi spunem nimic. Cu câteva zile înainte de a intra în comă, avea pierderi de memorie. M-a sunat de la spital. Am vorbit, «spune-i lui Liviu Dragnea că eu o să mă prăpădesc, dar vreau să primesc o diplomă de la Ministerul Culturii pentru toată cariera mea».

Vezi și Ciobănașul român care l-a văzut pe Dumnezeu! Cum a vindecat apoi sute de mii de oameni

A fost ultima discuţie coerentă. Anamaria şi sora ei au stat zi de zi la spital. Familia ei, fetele ei, noi, prietenii, am sperat până la final. Noi credeam că se va ridica din nou din pat Ionela Prodan şi va reîncepe să cânte ca o ciocârlie. Am sperat că se va produce pentru ea minunea pe care o aşteptam cu toţii“, a spus Codrin Ştefănescu, care a făcut apel la președintele Klaus Iohannis să-i îndeplinească ultima dorință a Ionelei Prodan.

Surse din spital au dezvăluit pentru wowbiz.ro şi care au fost ultimele cuvinte ale artistei: „De câteva zile, marea artistă nu mai reacţiona la tratament. De aceea, a fost nevoie iarăşi de intervenţia medicilor, care au băgat-o pe aparate pe pacientă. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de făcut. Totuşi, în mod surprinzător, înainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii şi s-a uitat fix la fiica sa. A luat-o mama şi i-a spus: „Gata. mă duc!“ Atât. A mai apucat să o audă pe Anamaria spunându-i că o iubeşte enorm şi viaţa sa s-a sfârşit“. Ionela Prodan a murit luni seară, la vârsta de 70 de ani, la Spitalul Elias, unde era internată de o lună. Medicii au precizat că decesul s-a produs în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil.

loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook