Adevărul despre cum a făcut bani Liviu Arteni în Germania! Ce meserie a practicat fostul soț al Israelei Vodovoz, după ce a divorțat de milionară: Câți bani câștiga din asta:


Liviu Arteni, fostul soț al Israelei Vodovoz, a lucrat ca șofer la o firmă de curierat din Germania. El a plecat din România printr-o agenție de recrutare a forței de muncă din Arad. Bărbatul apare pa pagina de Facebook a companiei românești cu o fotografie realizată chiar după ce a luat interviul de angajare.

Liviu Arteni și-a depus CV-ul în toamna anului trecut. Fostul soț al regretatei femei de afaceri a fost selectat pentru job-ul de șofer-curier pentru o firmă care are un punct de lucru și în România. El a primit acel loc de muncă pentru că era posesor al unui permis de conducere categoria B și pentru că avea disponibilitate pentru a călători. Mulți credeau că fostul soț al Israelei Vodovoz înoată în bani, dar lucrurile nu stau deloc așa. Patroana agenției de recrutare spune că, la interviu, Liviu Arteni era departe de statutul „milionarului” promovat în presă.

Loading...