Toggle Menu
  1. Home/
  2. Emotionant/

Adevărul despre relația dintre nea Mărin și Liviu Vârciu: au recunoscut tot

Nea Mărin s-a făcut remarcat publicului telespectator din țara noastră din postura de dansator și coregraf de dansuri tradiționale, dar și de la diverse show-uri de televiziune, acolo unde a pus vedetele la muncă și a fost ca un zbir pentru acestea.

Într-un interviu pentru libertatea.ro, Nea Mărin a spus totul despre relația dintre el și Liviu Vârciu. Întrebat care este adevărata relație cu vedeta și de unde această apropiere, Nea Mărin a răspuns cât se poate de sincer: „Între noi s-a legat o prietenie frumoasă, o relație tată-fiu aș putea spune. Relația asta a început în urmă cu 10 ani. Am fost și mergem în continuare împreună la evenimente, chiar și cei din jurul nostru ne văd ca pe un tată și un fiu.”

Citește și: Momente foarte grele pentru Liviu Vârciu! I-a făcut sufletul bucăți, plecare definitivă din România: ,,Tati, îți…”

Viața lui Liviu Vârciu pare plină de peripeții, una caldă, alta rece. Deși prezentatorul TV este pe cale de a deveni tată pentru a doua oară, iar asta îl face foarte fericit, acum are probleme cu prima lui fiică, Carmina. ea este copilul lui Vârciu dintr-o altă relație și mai are puțin și își ia zborul de acasă, spre zări mai însorite.

Carmina are 14 ani și se pare că a susținut examenul de admitere la liceu în Arad, acolo unde își și dorește să își continue, măcar într-o primă fază, studiile. Totuși, de anul viitor, ea se va muta însă în Grecia, și se pare că tatăl ei și-a dat acordul, chiar dacă a făcut-o cu inima grea și știe sigur că se va topi de dorul ei.

Singurul lucru care-l alină este acela că peste trei luni i se va naște cel de-al doilea copilaș, care va fi tot fetiță. Cea care-l va face din nou tătic este Anda Călin, iubita lui, iar bebelușul vine la timp pentru a umple golul pe care-l va lăsa Carmina, odată cu plecarea ei peste hotare.

Iată ce declarat Liviu Vârciu în luna iunie pe acest subiect: ,,Am emoții pentru fata mea, are examen. Tati, îți țin pumnii! De la anul, o mutăm în Grecia, am vorbit cu mama ei și este stabilit deja. Eu sunt lângă ea și o susțin. Am încredere în copilul meu”. Despre a doua sa fiică a spus simplu: ,,Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă”.

El a mai adăugat: ,,Viața mea nu s-a schimbat. Eu am fost tot timpul un tip cerebral. Muncesc foarte mult, filmez. Sunt și cu casa ocupat. La o casă e mereu de lucru, îmi place să pun eu mâna, să tai gazonul, să muncesc. Sunt un om de casă. Normal că o să mă căsătoresc, nu știu exact când.”.

loading...

Maria Ioana