Toggle Menu
  1. Home/
  2. Muzica/

Adevărul despre starea Ionelei Prodan. Cântăreața e încă în spital, iar alături de ea a venit chiar și…

Ionela Prodan a ajuns în spital, iar îndrăgita artistă nu a fost încă externată după problemele cardiace prin care a trecut.Cântăreața de muzică populară a acuzat dureri în piept și a ajuns de urgență la spital, dându-le emoții celor din familie.“Cantareata simtea niste intepaturi in zona inimii si s-a alarmat imediat, mai ales ca are de mai multa vreme probleme cardiace. Fata ei, Anamaria, a dus-o la Spitalul Fundeni, unde a fost internata pe loc, cu diagnostic de ischemie miocardica.

Doctorii i-au facut primele investigatii si, pentru a desfunda o valva, i-au dat un tratament de specialitate, apoi au programat-o la o serie de investigatii cardiologice”, au dezvaluit apropiatii Ionelei, pentru wowbiz.ro, în ziua internării.Deși lumea credea că este vorba doar de probleme de moment și va fi externată rapid, iată că nu s-a întâmplat asta! Ionela Prodan a rămas sub observație de specialitate, iar surse din clinică susțin că medicii i-ar fi montat și un aparat de monitorizare pentru încă 48 de ore.

Totodată, de vineri a venit în țară și Anca, cea de-a doua fiică a Ionelei, care s-a speriat teribil când a auzit că mama sa este bolnavă.“Femeia a luat primul avion de la Las Vegas, cu destinația Bucuresti! Nici nu a ajuns bine în România, că imediat de la aeroport, ea a vrut să meargă la spital să o vadă pe mama ei!

Însoțită de sora sa, Anca s-a dus la Fundeni și a vorbit cu medicii, apoi nu s-a mai dezlipit de cântăreața, care, în continuare se află sub tratament specializat”, au dezvaluit persoane apropiate familiei Prodan, pentru sursa citată.E adevărat, a avut o problemă, dar nimic mai rău.

A zis că o înţeapă inima şi m-am speriat.Prima dată am luat-o aşa în râs, apoi am realizat că vorbeşte serios şi atunci am dus-o la spital şi am aflat că, într-adevăr, are o problemă cu o valvă.Este OK, este în afara oricărui pericol, astăzi o să mă duc să o iau acasă. M-am speriat şi eu puţin, însă acum este bine şi aşa este de la o vârstă”, spunea Anamaria Prodan, după aflarea veștii că mama sa a ajuns la spital.

Maria Ioana