Toggle Menu
  1. Home/
  2. Muzica/

Adrian Minune, apel disperat: “Ofer recompensă”

Adrian Minune este disperat! Cântăreţul cere ajutor şi spune că oferă recompensă celor care îl pot ajuta: “Ofer recompensa. Avem 3 zile la dispozitie…”. Cantaretul de manele a ajuns in acest weekend acasa fara telefon, iar acest lucru l-a suparat. Artistul avea în telefon mai multe fotografii dragi lui, pe care acum le-a pierdut.

Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a artistului – Manelistul a facut un apel pe pagina lui de Facebook prin care ii anunta pe cei care i-au luat telefonul ca le ofera recompensa. “Rog cine imi gaseste telefonul sau daca ajunge pe la piese de schimb, ca nu e vorba de aparat, ca mi-am luat alt telefon.

Ofer recompensa celor care imi gasesc telefonul sau celor care mi-au luat. Astazi este sambata. Avem la dispozitie 3 zile pana luni, pentru ca stiti bine ca mergi si depui declaratie ajunge la voi acasa si nu mai pot sa fac nimic. Sau, veniti sa imi descarc pozele si va las telefonul.”, a transmis el.

Citeşte şi O celebră actriţă a ajuns în scaun cu rotile. Fanii sunt devastaţi

O celebră actriţă a ajuns în scaun cu rotile. Actriţa a făcut publică o postare în care apare într-un scaun cu rotile.Fanii sunt devastaţi şi au reacţionat imediat.Actriţa australiană Ruby Rose şi-a alarmat fanii după ce a publicat o poză în care apare în scaun cu rotile.

Mesajul postat alături de fotografie este destul de vag, iar admiratorii ei s-au gândit la ce este mai rău.Actriţa le-a explicat fanilor cum a ajuns într-o asemenea posturăDupă ce a văzut reacţia copleşitoare venită din partea a milioane de fani, Ruby Rose a postat un alt mesaj în care a explicat cum a ajuns în scaun cu rotile.Se pare că procesul de recuperare va fi unul lung, dar Ruby Rose este foarte optimistă.

„Deci…De zece ani mă confrunt cu o problemă la coloană. Acum mă recuperez după o intervenţie chirurgicală la spate, dar trebuie să rămân activă. Înainte să fiu văzută în cârje sau într-un scaun cu rotile în public, vreau să lămuresc eu acest aspect. Sunt bine şi voi fi bine”, a scris Ruby Rose, pe reţeaua de socializare Twitter.

Citeşte şi Tavi Clonda, anunț mult așteptat: “Ne-a contactat un post …”

Tavi Clonda ştie cum s-o impresioneze pe Gabriela Cristea. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa proaspetei mămici.Tavi a vorbit despre soţia şi fiica lui, Bella Victoria Margot, într-un mod foarte emoţionant.Tavi Clonda este mândru că are o soţie frumoasă şi o fetiţă care creşte şi îi uimeşte pe zi ce trece. Artistul se simte bine în rolul de tătic şi este mai fericit ca niciodată.„Am o prinţesică şi o regină acasă. (…) Îi place televizorul fetiţei. Începem să ne pregătim pentru botez. O să fie după Paşte, să treacă postul, să fie puţin mai cald, să fie un început de primăvară.

La început eram mai panicaţi. Cu timpul… A crescut şi ea. Gabi stă mai mult cu Victoria şi e normal să ştie mai multe lucruri.Nu exagerăm cu panica, dar avem o grijă, să respire noaptea, să nu fie înfundată pe nas. Doarme cu noi în cameră şi ne gândim dacă o să facem şi camera ei.

Melodia cu care merge la Eurovision a fost cerută peste hotare
Noi încercăm să fim o echipă. Nu e plângăcioasă, e cuminţică. Mai urlă şi ea uneori.E un fel de cântat. Mami spune că o să fie o artistă. (…) Da, folosim suzeta. Nu am fost de acord, dar a trebuit”, a declarat Tavi Clonda, la Antena Stars.

Şi pe plan profesional îi merge bine. Melodia cu care va participa la Eurovision a fost deja cerută peste hotare.“Suntem bucuroşi că am fost contactaţi de un post de radio din Germania. Le-a plăcut piesa şi le-am trimis-o. Este ascultată şi în străinătate. Are un mesaj foarte optimist şi plin de lucruri pozitive”, a spus Tavi Clonda.

Maria Ioana