Andreea Marin, transformată total! Vedeta s-a afișat blondă și cu părul lung: „Arăți cu 20 de ani mai tânără”. FOTO

Andreea Marin nu mai arată deloc așa cum o știai! Vedeta s-a afișat la un eveniment monden cu un look complet nou, cum nu credeai că o vei vedea vreodată.

Dintr-o brunetă focoasă s-a transformat într-o blondă apetisantă, cu ajutorul unui artificiu estetic. Andreea Marin a ales să poarte o perucă în nuanța blond argintiu, iar fanii au apreciat îndrăzneala zânei.

„Ești super tare! / Superbă! Acest look te avantajează foarte mult, parcă ai 20 de ani! / Arăți super! Indiferent ce pui pe tine ești senzațională! / Îmi place culoarea părului. Cu argintiul acesta ești alta! / Ești un crin înflorit! / Arăți cu 20 de ani mai tânără”, au fost câteva dintre comentariile primite pe Instagram.

Pentru români, are multe nume. O știm drept Andreea Marin, o știm drept „Zâna Surprizelor”, o știm și drept fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. Însă, Andreea Marin mai are încă… surprize de oferit! De exemplu, știai care ste numele ei întreg?

În buletin, Andreea Marin este trecută într-un fel destul de neobișnuit. Numele întreg al vedetei este Andreea Violeta Marin Bănică.

Loading...