Asta spune multe despre relația dintre ele Ce a putut afirma Andra despre soacra ei: „O spun aici, ca sa stie toata lumea!” Oare ce parere are Catalin Maruta despre asta?


Andra a reusit nu doar sa se impuna pe piata muzicala romaneasca, dar si sa isi cladeasca o familie fericita. Artista isi iubeste enorm cei doi copii si sotul, pe Catalin Maruta, iar artista a reusit sa lege o legatura stransa chiar si cu soacra.

Vechea zicala „Soacra, soacra, poama acra” nu prea pare sa fie valabila in cazul artistei, caci Andra vede in mama sotului ei imaginea unei a doua mame.

De 8 martei, Andra s-a fotografiat alaturi de mama si soacra ei, iar imaginea a strans mii de like-uri.

„Le iubesc şi le spun cât de des pot, dar astăzi o spun aici, să ştie toată lumea. Avem cele mai bune mame! Vă mulţumesc pentru tot ce faceţi pentru noi, pentru toată iubirea pe care ne-o purtaţi. VĂ IUBESC!”, a scris artista in dreptul imaginii.

Se răsucește în mormânt! Cea mai batrana mamă din Romania cuvinte grele la adresa Istraelei: „O idioata care…” Ce aveau de impartit cele doua femei:

Israela s-a stins din viaţă la 70 de ani, ea fiind găsită fără suflare în baie. De-a lungul timpului, însă, ea a fost implicată în numeroase scandaluri şi nu doar cu fostul ei soţ, ci şi cu Adriana Iliescu, femeia devenită mamă la 67 de ani.

Cele două au fost invitate să comenteze asupra a cum vede fiecare situaţia celeilalte. Prima a fost Israela, care a spus despre cea mai bătrână mamă din România că este egoistă, pentru că a adus pe lume un copil la o vârstă atât de înaintată.

”Fetita nu e OK din punctul meu de vedere. Este o fetita superba, poate sa fie talentata, dar ea are mari lacune psihologice. Pentru fiecare lucru exista o varsta, mai ales cand devii parinte si nu trebuie sa luam acest subiect de a deveni parinte ca pe un lucru de egoism personal. Si trebuie sa luam in primul rand in considerare copilul! Iar copilul, din punctul meu de vedere, nu este indicat sa creasca cu parinti fata de care exista o diferenta de varsta mai mare de 30 de ani, daca e s-o spun pe aia dreapta!”, spunea Israela, acum câţiva ani, pentru Cancan.ro.

La auzul acestor vorbe, Adriana Iliescu a sărit ca arsă, jignind-o pe Israela.

„Daca este o idioata, judeca ca o idioata si peste asta nu am ce sa discut. Asta e mesajul meu catre ea: ca judeca ca o idioata. V-a mai spus cineva ca ar fi un demers egoist? Doamna, dar nu ma intereseaza ce-mi spune cineva sau ce nu-mi spune altcineva. Mi-am dorit copil, mi-a dat Dumnezeu copil si cu asta, punct! Fiecare judeca dupa sufletul lui, dupa creierul lui, dupa cunostintele lui si dupa felul lui de a fi si, peste asta, eu nu am ce sa comentez. M-a ajutat Dumnezeu, nu dau sfaturi, nu cer sfaturi si asa mai departe.” , a declarat enervata Adriana Iliescu.

Pe lângă această remarcă, Israela a mai ţinut să precizeze că Adriana Iliescu nu are ce să îi ofere fetiţei, mai exact, nu are un cămin, o familie.

”Lasand la o parte varsta doamnei Iliescu, conditia ei familiara, economica, sociala, cum vrei sa numesti toate astea impreuna, nu sunt spre binele unui copil. Adica nu e destul ca ai o mama care, de fapt, poate sa-ti fie bunica sau strabunica, o mai ai si fara tata. Un copil are nevoie de mama, tata. Si, pe deasupra, nu are nici conditiile economice, sociale necesare ca sa-l intretina.” , a mai spus Israela.

sursa: wowbiz.ro

Loading...