Toggle Menu
  1. Home/
  2. Muzica/

Au fost 3 ani în care nu au vrut să mai audă unul de altul. Acum și-au sărbătorit împăcarea și nu ascund asta. Raoul și Mirabela și-au recunoscut sentimentele pentru prima dată în fața tuturor! Ce spun despre relația lor și imaginile cu cei doi

După mai bine de trei ani în care au fost „despărțiți”, Raoul și Mirabela Dauer s-au împăcat și au urcat din nou pe aceeași scenă.

Cei doi artiști au început anul împreună, pe meleaguri străine. Acest lucru s-a întâmplat după ce, vreme de trei ani, aceștia nu au vrut să mai audă unul de celălalt. El spunea că artista îl sufoca, motiv pentru care a decis să renunțe la colaborarea lor. Pe de altă parte, Mirabela afirma că nu-l mai suporta lângă ea, iar acesta ar fi fost motivul pentru care relația lor profesională a fost afectată.

Cu toate acestea, cei doi au lăsat totul în urmă și au urcat din nou pe aceeași scenă. Au făcut asta în fața unei săli pline, în aplauzele tuturor. În plus, Mirabela și Raoul au fost iar chemați în Israel. Au vizitat din nou locurile sfânte, cum o mai făcuseră și altă dată. Artistul a fost însă însoțit și de prietena sa. Recent, acesta declarase despre actuala iubită, pe care a cunoscut-o la un eveniment, că intenționează să se căsătorească cu ea.

În ciuda animozităților din trecut, atât Raoul, cât și Mirabela, nu au ascuns faptul că între ei a existat o legătură specială. Nu o idilă, ci o relație în care ambii au ținut unul la altul.

„Pentru mine a fost şi este un om apropiat sufletului meu”, a mărturisit artistul. La rându-i, Mirabela a declarat: „Poate s-a dezmeticit că după toată familia lui, eu am ţinut cel mai tare la el. Am fost singurul om care a ţinut la el după părinţii lui”.

O mai ţii minte pe Lavinia Miloşovici? Transformare tulburătoare a campioanei noastre! A trecut printr-o dramă cumplită şi a pierdut grav lupta cu kilogramele! Cum mai arată gimnasta

Ne-a ţinut cu sufletul la gură de atâtea ori și ne-a făcut să fim mândri în vremuri tulburi. Lavinia Miloşovici a fost nelipsită pe podium la competiţiile de gimnastică.

Lavinia Miloșovici, cunoscută ca „Milo” în lumea gimnasticii, este considerată cea mai valoroasă gimnastă română a anilor 1990, având în palmares 19 medalii mondiale și olimpice. Performanța cea mai notabilă este considerată finala de la sol la Jocurile Olimpice de la Barcelona în 1992, pentru care a primit nota 10

Anii au trecut, iar fostei gimnaste i-au rămas doar amintirile. Are acum 41 de ani, iar gimnasta de altădată este de mult apusă. Lavinia Miloşovici a pierdut lupta cu kilogramele, după cum se vede şi în imaginile de mai jos!

În 2008, fosta gimnastă a trecut prin momente cumplite. Fiica sa, Denisa, în vârstă de doar 4 ani a murit în 2008 din cauza unei boli a sistemului nervos. Fetiţei i s-a făcut rău acasă, la Lugoj, iar părinţii au dus-o la Spitalul Municipal Lugoj, unde medicii au încercat să o resusciteze, dar nu au reuşit.

„Denisa nu a plecat din sufletul meu. Mă gândesc tot timpul la ea, nici nu pot sa vorbesc despre ea. Mi-e greu, o iubesc din tot sufletul. Baiatul cel mare știe despre ea, mergem mereu la cimitir. O dată sau de două ori pe săptămână mergem la cimitir”

Acum, Lavinia are doi băieți, Cosmin Mihai, născut în 2012 și Andrei, care a venit pe lume în 2016, la Timișoara. „Mă simt împlinită! Au fost mai multe emoții ca la Olimpiade. Serviciul cel mai greu este să fii părinte. E greu, dar si frumos!”, a declarat Lavinia la acea vreme.

loading...

Maria Ioana