Avem motive de îngrijorare? Internetul vuiește că AZI va avea loc un MARE CUTREMUR. Care sunt semnele


Internetul vuiește de câteva zile, dar mai ales în ultimele ore, că un mare cutremur va avea loc în România.

E greu de înțeles de unde această pasiune morbidă, această așteptare pentru catastrofă. Poate fi vorba de fricile noastre normale până la urmă, dar și despre obsesii. Cert este că fum fără foc nu iese.

Conform seismologilor japonezi, există câteva semne care anunță un seism majore. Se crede că cele mai multe cutremure mari au avut loc în momentul în care Luna s-a aflat în faza de Lună Plină sau Lună Nouă.

Experții români nu susțin cu tărie aceastp teorie, însă clarvăzătorii de pe plaiurile mioritice precum Maria Ghiorghiu cred altceva.

Cercetătorii japonezi au studiat cutremurele și au descoperit că 9 dintre cele mai mari 12 cutremure a căror magnitudine a fost de peste 8,2 grade au avut loc când luna se afla într-una din cele două faze, ori era plină, ori era lună nouă.

„Există o anumită distanţă în timp, egală pentru toate. Urmează ca marele cutremur să fie după 2040. Asta este. Există o realitate fizică. Dacă socotim 64 de ani de la cutremurul din 1977 rezultă 2041. Acesta este marele cutremur care poate fi în Vrancea.

Nu o spun eu, asta rezultă din calcule. Nu poate fi un cutremur mai devreme, dar nu aş vrea să fiu director atunci la institutul pe care îl conduc acum”, a spus Gheorghe Mărmureanu anul acesta.

Şi clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a vorbit despre un mare seism: „07 aprilie 2018, ora 19:12! Dragii mei, Tot în această dimineață, trează fiind, mai stăteam în pat cu ochii închiși și, astfel, văd dragilor cum se formează un vârtej mare înspre Sud-Est!

Loading...