Toggle Menu
  1. Home/
  2. Socant/

Câinele s-a dus agitat la polițist și l-a făcut să vină după el până la o casă. Omul a aruncat o privire pe geam și a început să urle de groază

Era o dimineață rece de iarnă aceea în care ofițerul de poliție Jeff Gonzalez a văzut un labrador pe stradă.Animalul mergea și se întorcea de-a lungul străzii, dar polițistul și-a dat seama că nu e un câine de pe stradă și și-a mai dat seama și că patrupedul părea foarte îngrijorat dintr-un anumit motiv.

Când Jeff s-a apropiat cu mașina de câine, acesta a început să sară haotic, apoi a fugit cu viteză maximă în susul străzii.În acel moment polițistul și-a ascultat instinctul și l-a urmărit pe câine.

S-a dovedit că polițistul avea dreptate și că interpretase corect comportamentul animalului. Înainte să-și dea seama s-a trezit în fața unei case, casa unde locuia câinele.Apoi, pe balcon, bărbatul a văzut o femeie inconștientă, zăcea complet nemișcată pe un scaun, purtând încă pijamale.

Buzele ei erau albastre din cauza frigului, iar la început, Jeff credea că e moartă. Dar nu era.Jeff și-a dat seama că trebuie să acționeze rapid și a dus femeia la căldură în timp ce suna la ambulanță.

Mai târziu a aflat că numele ei era Krystal, și câinele, John Boy, era al ei.Se pare că John Boy era îngrijorat pentru mama lui și era de parcă înțelesese că un ofițer de poliție era persoana potrivită căreia să-i ceară ajutor.Rapiditatea cu care au acționat atât câinele, cât și polițistul, i-a salvat viața femeii, care s-a recuperat complet în spital.

S-a vindecat de cancer, apoi a anuntat copilul. Carmen Serban a uimit in aceasta seara pe toata lumea. Vestea anului: S-a intamplat in Dubai:

La câteva zile după Revelion, Carmen Şerban a anunţat că este gata să se mărite în acest an şi că îşi doreşte să devină mămică. Între timp, cântăreaţa de muzică de petrecere, cel puţin în privinţa căsătoriei. Artista a vorbit şi despre planurile pe care le are în acest an.

“A fost o glumă cu măriţişul. Am căzut pe nişte scări rulante la Dubai şi am spus ‘anul acesta, vreau, nu vreau, mă mărit’. Atât şi nimic mai mult. Pe durata acestui an mă voi plimba prin întreaga lume. O să am multe concerte. Mi-aş dori să ajung în Maroc, la Marrakesh. Sunt o bună gospodină, gătesc absolut orice. Dau cu mopul, dau cu aspiratorul, calc… Spăl singură, cămăşile cu mânuţa mea”, a spus Carmen Şerban la un post de televiziune.

CITEȘTE și: Prigoană a spus despre Adriana Bahmuţeanu că e murdară, iar acasă are ”leprozerie”! Ce replică i-a pregătit fosta soţie

Meciurile dintre Adriana Bahmuţeanu şi fostul ei soţ, omul de afaceri Silviu Prigoană sunt departe de a fi încheiate, chiar dacă au divorţat de o bună bucată de timp. Prigoană a acuzat-o recent de lipsa curăţeniei, spunând că la ea acasă este ”leprozerie”. Iată ce replică i-a dat Adriana Bahmuţeanu, în public!

Silviu Prigoană a vrut să arate că Adriana Bahmuţeanu nu este prietenă cu igiena, dar a exagerat puţin, comparând casa ei cu o ”leprozerie”, adică locul unde erau adunaţi secolul trecut bolnavii de lepră, boală incurabilă, ca să-şi petreacă restul zilelor. Adriana Bahmuţeanu s-a enervat şi a luat atitudine, punând pe reţeaua de socializare o fotografie cu toate produsele de curăţenie pe care le-a găsit prin casă.

„Ce vedeţi în aceste imagini reprezintă cam jumătate din necesarul de produse de curăţenie pe care îl consum lunar. Spălăm în fiecare zi pardoselile, cel puţin o dată pe săptămână geamurile, dezinfectăm clanţe, suprafeţe, mese şi toalete, iar cuptorul, baia şi robineţii strălucesc de curăţenie! În plus, în casa mea miroase a primăvară şi a liliac! Vi se pare că e puţin? Sau că ar fi cazul să chem şi o firmă de dezinfecţie să mă ajute? Vi se pare că locuinţa mea seamănă cu o leprozerie, aşa cum spune fostul meu soţ?” a scris Adriana Bahmuţeanu, în dreptul fotografiei

Maria Ioana