Toggle Menu
  1. Home/
  2. Moda/

Cătălin Botezatu, anunț șoc despre o vedetă cunoscută de la noi: ,,Ea e mama copilului meu!”

Cătălin Botezatu și-a sărbătorit pe data de 3 decembrie ziua de naștere, celebrul designer a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, ocazie cu care a dorit să facă un anunț care i-a șocat pe prieteni: ,,Ea este mama copilului meu”, a declarat el, arătând către o tânără brunetă.

Deși inițial nu a dorit să organizeze o petrecere în acest an, în cele din urmă se pare că a cedat la insistențele unui prieten și a organizat un mic eveniment într-un club din capitală, de unde nu au lipsit Catinca Roman, Ramona Badulescu, Dana Savuica si Ozana Barabancea.

Chiar în mijlocul petrecerii, Cătălin Botezatu a făcut anunțul care a căzut ca o supriză pentru toți cei care îl cunosc: își dorește să devină tată:

,,Ea e mama copilului meu. A zis ca darul nu mi-l mai da ca e mama copilului meu. Am facut si Revelionul impreuna am inceput anul cu ea, il termin cu ea, ii fac un copil. E prea frumoasa sa nu-i fac un copil!”. Iar tânăra s-a grăbit să îi confirme spusele: ,,Cadoul meu pentru el este un copilas. Am inceput treaba, da!”.

Tânăra cu pricina este Gabriela Prisăcariu, una dintre câștigătoarele emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu”, care, se pare, l-a cucerit definitiv pe designer. Mai mult, în cadrul unei emisiuni, Botezatu a confirmat: „E prea frumoasă să nu-mi facă un copil”.

Iată-i pe cei doi împreună:

Gabriela Prisăcariu a studiat la Facultatea de Drept, în cadrul Universității din București și a dat lovitura în modelling, după ce a câștigat exigentul concurs Supermodels by Cătălin Botezatu. Tânăra speră că va ajunge departe în acest domeniu, participarea ei la emisiunea lui Bote reprezentând o etapă foarte importantă în realizarea acestui vis, potrivit click.ro.

loading...

Maria Ioana