Caz tulburător! O tânără din Brăila caută pe Facebook mamă pentru fetiţa ei de doar 4 zile: „Vreau să o adopte cineva care…” Motivul e înfiorător, întreaga țară s-a cutremurat. Ce se întâmplă cu femeia, a spus tot!


O mamă disperată caută mamă pentru bebelușul ei, o fetiță de numai patru zile care, deși a trăit atât de puțin, deja pare condamnată la o viață cruntă. Mama copilei are 23 de ani, și spune că nu are mijloacele necesare pentru a o crește, tocmai de aceea vrea să găsească o familie care să o iubească și să o îngrijească așa cum merită. Pentru a găsi o astfel de familie, tânăra disperată a postat un mesaj pe un site de socializare, în care menționa că dorește să își dea copila nou-născută spre adopție.

„Bună ziua, mămici! Eu am născut o fetiţă sănătoasă. Este în spital la Brăila. Vreau să o adopte cineva care are ce să îi ofere mai multe. Eu nu am posibilităţi. Nu mă criticaţi, dar nu am ce face! Daţi mai departe să vadă! Poate o ia cineva.”, a scris tânăra mămică în vârstă de 23 de ani.

Elena a născut vineri și a postat mesajul de mai sus alături de două imagini cu nou-născutul, chiar dacă ceea ce face îi rupe inima în bucăți. O doare sufletul, o doare tot corpul când spune aceste cuvinte, dar altă soluție se pare că nu are pentru cea mică. Elena a adus-o pe lume pe fetiță și vrea să o știe în siguranță, la căldurică, cu burtica plină, nu condamnată la o copilărie fără NIMIC! „Aş vrea să o iau, dar nu am cu ce să o cresc”.

Femeia mai are un băietel de un an si nouă luni, susține că l-a crescut singură, cum a putut.

CITEȘTE ȘI: 

Îi dai dreptate?! Raed Arafat, anunț-șoc pentru toți părinții din România: „Vă rog, înainte să vă mutilați copilul pe viață…” Pericolul e uriaș

În ultimii ani controversa vaccinurilor a luat amploare, mai ales după ce multe persoane publice și-au făcut publică decizia de a nu-și vaccina copiii. Însă iată că Raed arafat susține că acest „trend” este unul extrem de periculos. El susține că persoanele publice care îndeamnă la nevaccinare trebuie să realizeze pericolul și să-și asume responsabilitatea.

„Am urmărit înverșunarea cu care unele persoane publice fac reclamă anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic să iau o poziție clară fundamentată pe ce am învățat și pe ce am văzut pe parcursul anilor. Este incredibil, și chiar extrem de periculos, pentru că unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice! Ca medic vă spun că cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorită campaniilor de vaccinare”, a postat Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

„Nu cred ca toate statele conspira impotriva cetatenilor lor si nici statul Roman nu conspira impotriva Romanilor si a copiilor lor! Va rog si va indemn sa va documentati bine inainte de a condamna copilul D-voastra si alti copii cu el la moarte sau la mutilare pe viata!”, a mai precizat Arafat.

„Poliomielita este una dintre bolile eradicate datorita vaccinarii si care a inceput sa reapara din cauza refuzului unor parinti de a-si vaccina copiii lor! Nu stiu ce poate gandi sau simti un parinte care nu-si vaccineaza copilul cand o sa vada copilul sau mutilat pe viata sau cand o sa-si piarda copilul din cauza unei boli impotriva careia acesta nu a fost vaccinat. Respect parerile altora, insa cand o persoana publica face reclama impotriva vaccinarii trebuie sa vina cu probe stiintifice incontestabile. La acest moment singurele probe incontestabile sunt cele in favoarea vaccinarii si nu cele impotriva!”, a mai spus secretarul de stat.

În 2017, Raed Arafat dezvăluia că în Brașov, Cluj și Iași au apărut panouri publicitare cu cu mesaje împotriva vaccinării, care reprezintă „un atentat la sănătatea publică”. Raed Arafat a postat pe Facebook o fotografie cu un astfel de panou publicitar, pe care se pot citi mesajele „Vaccinurile nu sunt sigure! Citeşte prospectele! Informează-te! Cunoaşte riscurile!”.

„Acest panou publicitar a apărut la Braşov acum două zile. Panouri similare au apărut la Iaşi şi Cluj. Înţeleg că este o campanie de “informare”, sau mai bine zis de DEZINFORMARE, asupra faptului că vaccinurile nu sunt sigure. Oare lipsa vaccinării este mai sigură? Celor care încearcă prin orice metodă să transmită omului de rând că vaccinurile nu sunt sigure le spun că lipsa vaccinării poate ucide chiar, sau cel puţin să lase copilul cu invaliditate pe viaţă. Uitaţi-vă la ce s-a întâmplat cu copiii afectaţi de rujeolă. Lipsă vaccinării a fost unul din cauzele principale a formei grave a bolii la copiii nevaccinaţi şi a decesului unora dintre ei”, afirmă secretarul de stat.

Loading...