Toggle Menu
  1. Home/
  2. Info/

Ce au spus Ion Oncescu și Oltin despre Giani Kirita! „Giani e ca o…” Mama fotbalistului a auzit totul din culise și a luat foc! Ce le-a făcut celor doi: „Te-aș bate…”: Săracul Oltin!

Oltin Hurezeanu si Ion Oncescu au avut de furca la Exatlon cu Giani Kirita si firea lui vulcanica. In timp ce Ion Oncescu a preferat sa il ignore, Oltin l-a analizat cu atentie pe dinamovist si i-a facut un profil psihologic.

„Giani Kirita e ca o sampanie. Face bule, dar se linisteste repede. E vorba de tipul de manifestare, de fuziunea emotionala. Unii oameni pierd mai greu si atunci se enerveaza mai tare. Ma refer la ce traia in timpul jocului, pentru toata echipa”, a spus Oltin.

„Cum poti sa spui „sampanie”? E primitiv, pur si simplu! Cu Giani nu poti avea..e ok Giani. E un baiat special. E intalnit peste tot in Romania.”, a mai spus Ion Oncescu.

In editia de aseara a Wowbiz, Niculina Ivan a stat fata in fata cu Oltin si Ion Oncescu, doi dintre cei mai controversati concurenti de la Exatlon.

Niculina Ivan, mama lui Giani Kirita este foc si para pe Oltin, fostul Faimos care a stranit certuri aprinse intre echipa Razboinicilor, pe de o parte si echipa rosi, de cealalta parte.

Doamna Niculina i-a spus verde in fata lui Oltin ca este este principalul vinovat pentru care fiul ei si-a iesit din minti si pentru care Faimosii pierd meci dupa meci in ultima vreme.

Ba mai mult, din aceasta cauza doamna Niculina a suferit si cateva atacuri de panica.

„Sunt suparata pe Oltin pentru ca, daca stia ca are probleme cu coloana nu trebuia sa intre in competitie”, a declarat mama lui Giani Kirita.

Ba mai mult, doamna Niculina i-a spus in fata ca el este cauza certurilor dintre Giani si Faimosi, care, in momentul in care s-a schimbat regulamentul la EXATLON, au inceput sa il aleaga pe Oltin, cel mai slab membru din echipa rosie și că ea l-ar fi bătut în locul lui Giani!

loading...

Maria Ioana