Toggle Menu
  1. Home/
  2. Animale/

Ce a găsit un fermier sub o găină este incredibil

Un clip cu o găină care ţinea ascuns ceva sub ea face furori pe YouTube. Imaginile au fost filmate de un fermier surprins de gestul păsării. Cum văzuse că una dintre găini refuza de câteva zile să se ridice din cuib, un fermier a crezut că aceasta a „căzut” cloşcă. La un moment, însă, bărbatul a observat că nu era vorba despre ouă, ci despre un pui de pisică abandonat.

Se pare ca găina l-a „adoptat” pe micuţul cu blană imediat, spre surprinderea fermierului. Clipul a strâns câteva milioane de vizualizări pe YouTube, internauţi din întreaga lume lăudând gestul păsării. Urmareste clipul pana la final:

Soţia lui Chuck Norris, otrăvită! Este la un pas de moarte

Chuck Norris, în vârstă de 77 de ani, este devastat după ce a aflat că soţia sa a ajuns la un pas de moarte. El a dat în judecată 11 companii de medicamente pe care le acuză că au “otrăvit-o”.

Gena Norris, de numai 54 de ani, s-ar fi intoxicat de la substanţele chimice folosite la investigaţiile medicale prin rezonanţă magnetică pentru artrita reumatoidă de care suferă, scrie Daily Mail.

În urma unor tratamente, se pare că medicii i-ar fi injectat medicamente pe bază de gadoliniu pentru a îmbunătăţi claritatea rezonanţei magnetice. În urma acestora ar fi rămas cu dureri de moarte şi nu se mai poate ţine pe picioare.

Potrivit Colegiului American de radiologie, s-au folosit preparate cu gadolinium pentru diagnosticarea şi tratamentul a peste 300 de milioane de persoane începând din 1980. Conform studiilor, gadoliniul este un metal care este reţinut de unele organe, cum ar fi creierul, oasele şi pielea, afectându-le sănătatea.

Chuck Norris acuză producătorii de medicamente pentru faptul că ei cunosc în detaliu riscurile acestui metal, însă nu avertizează consumatorii, deși a cheltuit ,milioane de dolari pentru a-și trata soția.

loading...

Maria Ioana