Toggle Menu
  1. Home/
  2. Calatorii/

Ce mesaj a primit un tânăr la o săptămână după ce și-a pierdut telefonul într-un taxi

 

Un actor de teatru din București a avut noroc chior, după ce și-a uitat telefonul într-un taxi. Alexandru Nagy și-a uitat telefonul într-un taxi și, când a sunat la șofer, acesta i-a spus că nu a găsit nimic în mașină.

Șoferul găsise, însă, aparatul și îl scosese la vânzare. Omul care a vrut să-l cumpere și-a dat, însă, seama că este ceva în neregulă în momentul în care a găsit în memoria telefonului o identitate neștearsă. El a făcut apoi muncă de detectiv și a dat de Alexandru Nagy, proprietarul de drept. ”Am primit un mesaj pe internet de la un necunoscut, că uite, ți-am găsit telefonul și vreau să te ajut. S-a întâmplat la o săptămână distanță”, povestește actorul.

Actorul şi regizorul Alexandru Nagy este nepotul actorului George Ivaşcu şi al regizoarei Alice Barb.Citiți în Ziarul Metropolis.

 

Citește și:  Pericolul din bijuteriile de aur! Iată de ce NU trebuie să le mai porți

Femeile, în special, sunt cele care iubesc cu adevărat bijuteriile de aur. Comisia Europeană avertizează în legătură folosirea bijuteriilor de aur.
Conform specialiștilor, dacă eşti adeptul folosirii bijuteriilor din aur, va trebui acum să chibzuieşti mai mult înainte de a le achiziţiona sau a le purta, întrucât ele conţin în aliaj cadmiu.
Experţii au descoperit recent că metalul folosit în special la lipirea bijuteriilor, cadmiu, o substanţă cancerigenă şi toxică, afecteaza rinichii, plămânii sau ficatul.

În categoria bijuteriilor periculoase pot intra atât cele vechi, care au fost duse la reparat de nenumărate ori, dar şi cele noi, pe care apar diverse monturi.
Specialiștii au descoperit că acest metal devine nociv în contact cu pielea. Conform ultimelor informații, în UE, utilizarea cadmiului în bijuterii sau în aliaje de lipit, este interzisă din 2011.

loading...

Maria Ioana