Ce se întâmplă cu Liviu după moartea Israelei. Ce nu s-a știut până acum despre acesta


După ce Israela a murit, atenția s-a mutat asupra lui Liviu Arteni.Deși cei doi s-au despărțit de ceva timp, se pare că în acte ei ar fi încă împreună.Liviu a fugit din țară după ce Israela a anunțat despărțirea și a trăit prin momente grele, el mărturisind că a mâncat din tomberoane.

După moartea Israelei, Liviu este de negăsit, iar cei de la observator.tv susțin că bărbatul și-ar fi schimbat și numele între timp.“Da, cerşesc pe stradă. Am mâncat din tomberon şi am întrebat oameni dacă ar putea să mă ajute cu un euro măcar ca să-mi iau şi eu o pâine şi o sticlă de vin.

M-am certat cu câinii la tomberoane, aici de fapt nu sunt câini sunt pescăruşi.Mă certam cu ei pentru că vreau să mănânc şi eu, nu? Atât de rău am ajuns ajuns.Dorm pe stradă. Nu mi-e ruşine să spun şi am să spun în faţa ţării. Mă spăl pe plajă. Am duş pe plajă. E gratis. Am noroc cu oameni care îmi mai întind o farfurie de ciorbă.

Ştii de câte ori am vrut să mor? Da, am încercat (n.r. să se sinucidă).Ştii cât de mult regret că am supărat un suflet ca Israela. Atât de rău… m-am bătut cu capul de toţi pereţii. Plâng.Îi transmit tot binele din lume şi miile de regrete pentru că am supărat-o. Să mă ierte. O ador.

Nu că o respect sau că o ioubesc, nu. O ador! Tot traseul pe care l-am făcut pe jos m-a făcut să mă schimb aşa.Nu ştiu dacă mai am prieteni. Am nevoie de suflete. Ştii cât de rătăciţi suntem? Încă nu mi-am găsit locul.Sunt un suflet sclav, modern.  M-am chinuit!”, a spus Liviu Arteni într-o intervenţie telefonică la emisiunea “Xtra Night Show” de la Antena 1.

În august 2017, s-a scris că acesta a ajuns la un centru de reabilitate pentru cei care suferă de alcoolism și dependență de jocuri de noroc, din zona Moldovei.

Loading...