Cea mai asteptata veste despre Andrei Stoica! Luptatorul de la Exatlon a decis sa se intoarca: Gata, revine in lupta! Fanii sunt în extaz, ce mesaj a transmis:


Peste trei saptamani, Andrei Stoica, fostul concurnet de la Exatlon, revine in lupta in marile competitii de kickboxing, sportul in care a devenit campion mondial. El va lupta in Olanda, intr-un turneu piramidal, la 13 mai. Si-a aflat adversarul dupa ce toti finalistii au trecut un test inedit: o lovitura intr-un aparat care masoara cat de puternici sunt luptatorii. In functie de rezultat, primii au putut sa isi aleaga oponentul.

Andrei Stoica s-a clasat pe locul al 2-lea, urmand sa intre in ring, in primul meci, impotriva lui Horace “Boy Boy” Martin, un jamaican fioros. Luptatorul roman a declarat ca a intrat intr-un program intens de pregatire la o saptamana dupa ce a revenit de la “Exatlon”. “Am avut o perioadă extrem de încărcată. A trebuit să îmi recapăt masa musculară şi să fiu în cea mai bună formă. Ştiu un singur lucru: vreau să câştig”, a spus Stoica.

Dupa ce s-a accidentat la genunchi in Republica Dominicana si a parasit competitia pe 7 martie, Andrei Stoica de la Exatlon revine in lupta. El se va bate in Olanda, intr-o competitie care ii aduce la un loc pe ambasadorii kickboxingului la nivel mondial, ca Semy Schilt, Peter Aerts şi Malvin Manhoef. Gala din Olanda va alea loc la Almere.

Loading...