Toggle Menu
  1. Home/
  2. LifeStyle/

A chemat un specialist să-i repare laptopul, dar uite ce a urmat

Un informatician care obișnuia să repare calculatoare și să instaleze programe la domiciliu a fost supus unui test de fidelitate de către prietea lui cu ajutorul celor de la canalul To Catch a Cheater de pe YouTube, potrivit go4it.ro.

Bărbatul a fost cheamt să revolve o problemă la computerul de la domiciliu a unei femei foarte atrăgătoare  care semîna cum Kim KArdasian. Cu toate că inițial l-a rugat să îi repare doar calculatorul, ulterior a început să îi facă avansuri. Totul a fost filmat cu camera ascunsă, iar prietena IT-istului urmărea totul de la distanţă. Din nefericire pentru el, bărbatul nu rezistă tentaţiei.

Soţia lui Chuck Norris, otrăvită! Este la un pas de moarte

Chuck Norris, în vârstă de 77 de ani, este devastat după ce a aflat că soţia sa a ajuns la un pas de moarte. El a dat în judecată 11 companii de medicamente pe care le acuză că au “otrăvit-o”.

Gena Norris, de numai 54 de ani, s-ar fi intoxicat de la substanţele chimice folosite la investigaţiile medicale prin rezonanţă magnetică pentru artrita reumatoidă de care suferă, scrie Daily Mail.

În urma unor tratamente, se pare că medicii i-ar fi injectat medicamente pe bază de gadoliniu pentru a îmbunătăţi claritatea rezonanţei magnetice. În urma acestora ar fi rămas cu dureri de moarte şi nu se mai poate ţine pe picioare.

Potrivit Colegiului American de radiologie, s-au folosit preparate cu gadolinium pentru diagnosticarea şi tratamentul a peste 300 de milioane de persoane începând din 1980. Conform studiilor, gadoliniul este un metal care este reţinut de unele organe, cum ar fi creierul, oasele şi pielea, afectându-le sănătatea

Chuck Norris acuză producătorii de medicamente pentru faptul că ei cunosc în detaliu riscurile acestui metal, însă nu avertizează consumatorii, deși a cheltuit ,milioane de dolari pentru a-și trata soția.

loading...

Maria Ioana