Cum a umilit-o regretata Ionela Prodan pe Ioana Tufaru! Doamne, ce cuvinte grele i-a aruncat: „Uită-te la tine, nu te-ai spălat azi…Mi-e frica sa nu iau vreo boala de piele de la tine” Iti vine sa intri in pamant de rusine doar cand auzi asa ceva: Ce a făcut Ioana Tufaru când a auzit că Ionela s-a stins din viață:


În urmă cu câțiva ani, Ioana Tufaru, fiica marii actrițe Anda Călugăreanu, a fost în centrul atenției din cauza problemelor cu banii, dar și a mizeriei în care locuia.

La o emisiunea de televiziune, interpreta de muzică populară Ionela Prodan, care a încetat din viață în data de 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani, i-a spus exact ce crede despre ea.

„Nu pot să spun că îmi face plăcere să te cunosc. Eu am cunoscut-o pe mama ta și pe tatăl tău. Doi oameni excepționali cărora nu le faci cinste. Muncește, fetițo! Ești tânără și trebuie să faci ceva pentru ține. Trebuie să fii exemplu pentru oamenii din societate”, i-a spus Ionela Prodan, care a fost înmormântată joi, 19 aprilie, la o emisiune de televiziune.

“Ia-ți modele demne de urmat. Tu trebuie să ajungi om de omenie. Nu se poate așa ceva. Cum te simți tu că o faci de rușine pe maiăa-ta. Ioana, cum să stai tu lângă mine? Eu ți-aș trage o bătută, de te-aș trezi cu apă”, i-a mai spus artista Ioanei Tufaru.

“Mi-e rușine că mă aflu lângă tine aici în emisiune. O să duc o campanie la televiziuni ca să nu mai ai ce cauta pe ecran. Uită-te la tine, nu te-ai spălat azi pe cap pentru că te-ai trezit la 12. Mi-e frică să nu iau de la tine o boală de piele”, mai comenta Ionela Prodan la adresa fiicei Andei Călugăreanu.

Când Ionela Prodan s-a stins din viață, Ioana Tufaru s-a numărat printre cei care au fost la priveghi.

Loading...