Toggle Menu
  1. Home/
  2. Socant/

Cum a ajuns să arate Mircea Solcanu la câțiva ani după ce a fost concediat de la TV

Mircea Solcanu a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani. Nici la evenimentele mondene nu a mai fost văzut, iar pe reţelele sociale a devenit aproape inactiv. Asupra sa s-a abătut apoi şi o problemă medicală care risca să-i pună viaţa în pericol.

Solcanu a fost nevoit să se opereze la Viena de tumoare la cap. Medicii au făcut minuni pentru el, iar extirparea tumorii s-a făcut fără efecte secundare. În prezent, ajuns la 41 de ani, Mircea Solcanu şi-a canalizat întreaga energie pentru salvarea animalelor aflate la ananghie!
Colaborează cu o organizaţie care ajută animalele părăsite sau nedorite de stăpânii lor.

Mircea Solcanu inca se confrunta cu repercursiunile operatiei pe creier pe care a suferit-o in urma cu doi ani, dupa ce a fost diagnosticat cu tumoare. Iata ce declara ca simte in prezent.

Au trecut doi ani de la interventie, insa sechelele nu au disparut complet. “Ma mai controlez, mai vajaie, mai scartaie. Dar nu e grav, e sub controlul unor specialisti in mainile carora mi-am lasat viata si am incredere in acesti “ingeri ai lui Dumnezeu”, asa le spun eu doctorilor”, a declarant el pentru Libertatea.

loading...

Maria Ioana