Toggle Menu
  1. Home/
  2. Muzica/

Cum a fost surprinsă Carmen Șerban într-o pădure, alături de un bărbat! Imagini neașteptate cu artista

Carmen Șerban este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere de la noi. Artista se află mereu pe drumuri, la cântările la care este solicitată, iar scurtele pauze de relaxare pe care și le acordă, par să aibă legătură tot cu muzica.

De curând, cântăreața s-a oprit într-o pădure și s-a bcuurat de peisajul tomnatic. Însă nu oricum, ci în timp ce își exersa talentul muzical la un instrument aparte, sopranina.

„O zi superbă vă urez☀️
Cu profu’ colegul meu, Titoiu Mihail, mă învață să cânt la sopranină. Pt ca să nu deranjez vecinii, am zis să încerc prima lecție în mijlocul naturii!”, a scris artista în dreptul imaginilor.

Pe Carmen Șerban o cunoaște toată țara, în schimb cei din familia ei stau mereu departe de ochii lumii! Cum arată mama și sora cântăreței, artista a petrecut alături de ele

Celebra cântăreață de muzică de petrecere are o relație strânsă cu familia ei. Originari din Timișoara, părinții cântăreței Carmen Șerban au fost vizitați recent de celebra lor fiică. Gheorghe, tatăl solistei, este imobilizat în căruciorul cu rotile din cauza unor probleme de sănătate, așa că de întreținerea casei se ocupă mama Elena.

Foarte apropiată de familia ei, Carmen Șerban s-a și fotografiat la ultima descindere acasă cu mamă, dar și cu sora ei, pe care le sprijină din răsputeri, în măsura posibilităților.

loading...

Maria Ioana