Toggle Menu
  1. Home/
  2. Socant/

Cum îl cheamă pe românul cu cel mai ciudat nume. E „zeu” în România! Nici nu-ți trece prin minte ce nume are

Pe românul cu cel mai ciudat nume îl cheamă Shiva și este fotbalist la FC Voluntari. Pe numele lui complet Adelin Shiva Pârcălabu, mijlocașul spune că prenumele său i-a fost ales de tatăl lui.

„Tatăl meu a facut yoga timp de 20 de ani și a vrut să am un nume mai special, un nume de zeu”, a spus Adelin Shiva Pârcălabu, potrivit sport.ro. Shiva nu e zeu la Voluntari, asa cum e Messi la Barcelona, dar e mandru de numele sau. Shiva e zeul indian al distrugerii.

De la zeul Shiva, indienii au mostenit peste 100 de stiluri de dans. “Mie imi plac hora si sarba, care sunt de acolo de la mine, de la olteni”, se amuza pustiul.

Niculescu nu mai poate repete performanta de anul trecut, cand a adus primele trofee din istoria Voluntariului. Pleasca si micul Benzar sunt stelistii imprumutati la Voluntari.

“Asteptam ca cei doi jucatori de la Steaua sa semneze contractul, cred ca se intampla intr-o zi sau doua cel mult”, anunta Niculescu.

În mitologia hindusă, Shiva este zeul distrugerii.

Iată și o listă cu cele mai ciudate nume de familie din România: Bulan, Blegu– Betivu– Buric– Cacareaza– Curca– Flocea– Grivei– Gunoi– Haimana– Magarila– Muc– Nespalatu– Pasarica– Potrivitu– Pufulete– Rahatoi– Slanina– Sulica– Stricatu– Sughit– Tarancuta– Vacagrasa

 

loading...

Maria Ioana