Toggle Menu
  1. Home/
  2. Socant/

Cum scăpăm de energiile negative? Pune un ou pe noptieră și dacă dimineața este negru atunci…

Pentru asta este bine sa luam un ou crud si sa-l purtam pe corpul nostru, sa-l rostogolim peste tot. Aceasta procedura trebuie sa dureze aproximativ cinci minute, dupa care oul se sparge.

O altă tehnică de vindecare, dacă vrem ca toate energiile și bolile să plece de la noi, trebuie să luăm un pahar de sticlă, se sparge un ou în el, dar gălbenușul trebuie să rămână întreg și turnăm apă peste el. Îl punem pe noptieră lângă capul nostru, seara. Se fac niște bulbuci care sunt legați de ou ca un fir.

„Oul trebuie să stea peste noapte lângă om. (…) Tratamentul ăsta cu frecarea oului de corp, deci iei oul şi începi să-l porţi pe corpul tău, peste tot. Nu e obligatoriu să te dezbraci, poţi să-l freci şi peste cămaşa de noapte. Copiii când răceau, bătrâna punea ouă aici şi scăpau de răceală. (…) E bine să ţii oul lângă tine, într-un fes. Scăpăm de energiile negative, dar şi multe făcături – farmece. Oul este celulă vie. (…) Se pune sare pe pervazul geamului. Nu e bine să calci pe sare, că te cerţi. (…) Mătura trebuie pusă la uşă şi cu susul, cu paiele alea în sus. Mătura e foarte importantă pentru a tăia energiile negative. Toate vrăjitoarele care sunt făcute pe mătură au fost realizate cu acest scop.”, a povestit Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars.

Citește și: Maria Ghiorghiu, premoniții îngrijorătoare: “Este pe cale să aibă loc şi nu ceva bun…”

După mai multe previziuni, care, din păcate, s-au adeverit, Maria Ghiorghiu a mărturisit cele mai noi premoniţii pe care le-a avut. Potrivit clarvăzătoarei, în curând se va întâmpla o nouă nenorocire, dar nu a spus în ce ţară se va petrece aceasta.

“O lumină albă şi strălucitoare mă trezeşte şi astfel, văd dragilor sub mijloc de Cer, chiar pe Bolta Cerului de noapte senin, văd cum o Forţă nevăzută ne scrie cu litere din Lumina albă orbitor de strălucitoare, aşa: «Apără-ne Doamne!». (…).

Prieteni dragi, după cum vedem cu totii ,suntem îndemnati la Rugaciune profundă, la Rugaciune din toata inima si din tot sufletul ,să fie rostită Rugaciunea noastră. Ceva este pe cale să aibă loc si nu ceva bun. Ce va fi, eu nu ştiu; nu mi s-a descoperit. Dar ştiu fraţilor că, dacă vom încerca să fim mai buni, mai întăriţi în Credinţă, dacă ne vom iubi aproapele ca pe noi înşine, Dumnezeu si Măicuţa Domnului nu îşi va intoarce Faţa Sa de la noi Fiii Săi.

Vom fi apărati de tot necazul si de toata suferinţa.
CREDINŢA, NĂDEJDEA şi DRAGOSTEA dragii mei, sunt cele trei Virtuţi Dumnezeieşti pe care trebuie să le ţinem strâns legate în inima şi-n sufletul nostru. Să dăruim Dragostea inimii noastre Semenilor noştri; să-i ajutăm pe cei în necaz şi-n suferinţă, Amin”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a susţinut că a avut previziuni despre evenimente majore care s-au produs atât în România, cât şi peste hotare. Ea a susţinut că Dumnezeu i-a trimis semne referitoare la accidentul aviatic din Apuseni, drama lui Gabriel Cotabiţă, dar şi despre incendiile din Colectiv şi Bamboo. De asemenea, ea are premoniţii şi despre atentatele teroriste din Occident şi cutremurele care se înregistrează pe întreg mapamondul.

loading...

Maria Ioana