Dan Negru a rabufnit si nu si-a mai controlat supararea! A vrut sa afle toata lumea


Dan Negru isi iubeste tara, insa nu acelasi sentiment il incearca atunci cand vorbeste despre aspectele politice din Romania.

Dupa Sarbatori, prezentatorul TV a avut o reactie neasteptata in mediul virtual, acolo unde a vorbit despre romanii plecati in strainatate in numar din ce in ce mai mare.

“Ne vedem de Paşti”. Am auzit de multe ori vorba asta azi-dimineaţa intr-un Otopeni ticsit de romani care se întorc la munca in stăinătate ! Diaspora românească e cel mai mare investitor, anul trecut a adus 2 miliarde de euro,bani fără de care România ar fi mai urâta şi mai săracă! Eu am învăţat la scoala ca suntem 22 milioane.Copiii mei învaţă ca am rămas 19! Cei mulţi aduc bani in România pentru ca Mazăre sa-i ducă in Madagascar…#f**uvanguracupoliticavoastra”, a scris pe Facebook.

 

Epilatul a imbolnavit-o de cancer de piele! Ce s-a aflat despre moartea fulgeratoare a frumoasei Monalisa Pandelea? Greseala asta o fac multe fete… Ce a făcut tânăra cu doar câteva luni înainte să moară

Monalisa Pandelea, absolventa a liceului „Dinu Lipatti” din Capitala si extrem de apreciata pentru activitatea ei de make-up artist, a pierdut lupta cu boala la doar 26 de ani.

Tanara a fost diagnosticata cu cancer, iar boala a evoluat extrem de rapid. Potrivit ultimelor informatii, dezvaluite pe surse, Monalisa Pandelea s-ar fi imbolnavit de cancer la piele, cauzat de un tratament de epilare definitiva.

„Profesorii mă sfătuiau să încerc la design vestimentar, dar mie îmi plăcea mai mult partea de cosmetică(…) 3 ani am făcut practică prin saloane şi spa-uri şi am lucrat cu agenţii de modă şi cu modele internaţionale. Eram un stagiar şi mă rugau să machiez fete pentru booking-uri, lucram pentru firme extrem de cunoscute”, a relatat Monalisa Pandelea pentru epitesti.ro în urmă cu 3 ani.

Monalisa Pandelea, o cunoscută artistă din Piteşti, s-a stins din viaţă la vârsta de doar 26 de ani. Tânăra a murit miercuri noapte, susţin apropiaţii, pe patul unui spital. Superba şatenă fusese diagnosticată în urmă cu câteva luni cu cancer şi se pare că necruţătoarea boală a fost descoperită prea târziu.

Cu doar două luni înainte să se stingă din viaţă, Monalisa Pandelea şi-a pus speranţă în credinţa puternică pe care o avea în Dumnezeu. Tânăra a vizitat Ierusalimul, acolo unde s-a rugat din răsputeri să se facă bine. Monalisa a postat imagini de la Mănăstirea Hozeva, acolo unde se află moaştele Sfântului Gheorghe Hozevitul. Mănăstirea se află la o distanţă de numai 20 de kilometri de Ierusalim, pe drumul ce se îndreaptă spre Ierihon.

După cum se arată într-o postare a paginii salonului unde lucra Monalisa Pandelea, trupul neînsufleţit al acesteia a ajuns acasă. Cei care vor să îşi ia rămas pot să meargă la casa ei din strada Petre Ispirescu să-i aprindă o lumânare şi să îi aducă flori. E mesajul pentru cei ce vor să îi aducă un ultim omagiu.

„Pentru cei care vor să îşi ia rămas bun ,Mony a ajuns acasă…
Pe strada Petre Ispirescu sus pe platou,ultima casă pe partea stângă!”

Monalisa Pandelea a învăţat la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti, secţia de sculptură, după care a urmat cursurile unei academii din Italia. Monalisa era o fată extrem de talentată, fiind make-up artist la un salon din Piteşti. A devenit cunoscută mai ales pentru machiajele sale artistice. Tânăra era urmărită pe Facebook de peste 10.000 de persoane, iar operele sale au fost apreciate de mii de oameni.

Monalisa Pandelea a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu cancer şi, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Puţini ştiau de suferinţa prin care trecea Monalisa. Cei care au cunoscut-o nu-şi pot reveni din şoc şi nu pot înţelege cum unei persoane atât de tinere i-a fost curmată viaţa prematur.

Loading...