Toggle Menu
  1. Home/
  2. Muzica/

Doliu în lumea muzicii! Un cunoscut cântăreţ a murit la 27 de ani

Este doliu în lumea muzicii! Rapper-ul american Fredo Santana a murit la vârsta de 27 de ani. Anunţul trist a fost făcut de producătorul şi rapper-ul Maxo Kream.

Fredo Santana s-a stins din viaţă la doar 27 de ani. Momentan, conform independent.co.uk, cauza morţii nu a fost dezvăluită. “La naiba, omule, nu mai am cuvinte, plâng, Fredo, te iubesc, să te odihneşti în pace, rebelule”, a scris Maxo Kream.

În octombrie 2017, Fredo Santana a fost dus de urgenţă la spital, cu dureri de ficat şi insuficienţă renală. În presa internaţională se spune că ar fi avut şi probleme cu drogurile.

Fredo Santana a devenit cunoscut pe scena muzicală din Chicago după lansarea mixtape-ului “It’s a scary site”. De asemenea, a apărut şi în videoclipul al celebrului rapper Drake, “Hold on, we’re going home”.

Drama nestiuta din viata lui Stefan Banica Jr. Si-a pierdut fratele intr-un accident cumplit

In spatele unui chip mereu vessel si plin de energie, indragitul artist Stefan Banica Jr. ascunde o drama de care foarte putini stiu.

In spatele unui chip mereu vessel si plin de energie, indragitul artist Stefan Banica Jr. ascunde o drama de care foarte putini stiu. Cantaretul a avut un frate vitreg care a murit intr-un cumplit accident de masina, in 2001.

Alexandru Silviu Banica, fiul lui Stefan Banica si al ziaristei Sanda Liteanu era cu 8 ani mai mic decat actorul, iar relatia dintre cei doi era una apropiata, cantaretul sprijinindu-l pe Alex din toate puterile. Tanarul era cunoscut printre prieteni drept „Babanu’”.

Alexandru s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun. Soferul, care a pierdut controlul volanului, a supravietuit, potrivit Libertatea. Alexandru, fratele lui Stefan Banica Junior, este inmormantat la Cimitirul Reinvierea, acolo unde odihneste si tatal artistului, regretatul actor Stefan Banica Senior, care s-a stins din viata in anul 1995.

Stefan Banica Junior nu si-a uitat fratele disparut in mod tragic, astfel ca merge frecvent la cimitirul unde este inmormantat acesta pentru a aprinde lumanari.

 

Maria Ioana