Toggle Menu
  1. Home/
  2. Muzica/

Ea e fata din Republica Moldova care s-a iubit cu Nicolae Guță, dar acum face dezvăluiri despre cântăreț

După divorțul de soția sa, Cristina, Nicolae Guță se pare că a avut o relație, care nu a durat mai mult de două săptămâni, cu o moldoveancă superbă. 

Se pare că manelistul era îndrăgostit până peste cap de blonda de peste Prut pe care a cucerit-o prin intermediul unei rețele sociale. Numele ei este Nina Panaite și a vorbit în exclusivitate pentru KanKan.md, pe 8 septembrie, dând detalii foarte interesante despre perioada în care au fost împreună. Nina a declarat că cele două săptămâni în care a fost alături de Nicolae au fost pentru ea de vis, potrivit RTV.

Iată ce a declarat Nina Panaite:,,Relația cu el nu a fost de lungă durată, dar a fost superb alături de el, m-am simțit foarte bine. Este o persoană foarte faină, iar după despărțire am decis ambii să rămânem amici. Nu am obținut niciun ban în urma relației, așa cum s-a speculat în presă, nu este adevărat așa ceva. El e o persoană foarte grijulie și sinceră, m-am convins cât de mult a ținut la mine”.

Fata a mai adăugat:,,Presa scria că ne-am cunoscut la un concert, însă nu e adevărat. Ne-am cunoscut pe rețelele de socializare, el a început discuția, am vorbit o perioadă și apoi ne-am văzut. Aproximativ două săptămâni am stat împreună, pe urmă eu am plecat de la el. Nicolae își dorea să rămân, eu însă am decis mai bine să plec. Mi-a plăcut cum se comportă cu mine, cu cât respect o face. El e un om foarte bun”.

Din câte se știe, în prezent, Nicolae Guță s-a cumințit și s-a întors la soție.

Iată ce alte imagini a împărtășit Nina cu revista KanKan.md, din arhiva ei personală:

Maria Ioana