Intra in comunitatea noastra

Ele sunt cele 4 zodii care DIVORȚEAZĂ în luna mai! Lucrurile se complică încă de săptămâna asta pentru nativii…


Luna mai este una complicată din punct de vedere sentimental pentru 4 zodii. Sunt nativii care dacă nu își rezolvă problemele până atunci riscă să se despartă.

Top 4 zodii care divorțează în luna mai

ZODIA FECIOARĂ. Nativul Fecioară devine extrem de recalcitrant și nimic nu îl mai mulțumește. Are parte de câștiguri financiare în luna mai, însă la capitolul dragoste apar serioase probleme.

Fecioara trebuie să poarte niște discuții lămuritoare cu partenerul de viață. Sunt multe lucruri pe care nu le înghite și despre care nu spune. Frustrările acumulate în timp explodează de obicei foarte urât și tocmai de aceea Fecioara trebuie să spună tot ce are pe suflet.

ZODIA VĂRSĂTOR. Nici Vărsătorul nu trece printr-o perioadă tocmai roz a relației sale. Vărsătorii care sunt căsătoriți de mai mult de 5 ani de zile au șanse uriașe să divorțeze.

Nepotrivirea de caractere devine tot mai mare, iar răceala din cuplu nu mai poate fi încălzită cu vorbe dulci și nici cu cadouri făcute spre iertare.

ZODIA CAPRICORN. Capricornul are nevoie de stabilitate emoțională, iar într-o relație în care primește doar reproșuri nu poate continua nici două ore.

Capricornii care au început recent ceva ce părea frumos trebuie să știe că toate au un final. Acești nativi se fac greu de înțeles în relație, dar tocmai acesta e farmecul lor. Un farmec pe care nu mulți îl înțeleg din prima și tocmai de aceea pierd legătura ușor cu Capricornii.

ZODIA BALANȚĂ. Balanțele au și ele mult de tras din punct de vedere amoros, mai ales în luna mai. Balanțele care au deja o familie ar trebui să își rezolve problemele în perioada următoare căci se pot trezi din senin cu un divorț de toată frumusețea.

https://teotrandafir.com/horoscop-astro/lunar/horoscop-cristina-demetrescu-luna-mai-2018-ce-zodie-obtine-totul-188625/amp/

Nativii de aer trebuie să comunice mai mult, să fie mai afectuoși, mai înțelegători, nu să se precipite la orice discuție.

loading…
Loading...