Toggle Menu
  1. Home/
  2. Horoscop/

Fenomenul care are loc mâine ne va da peste cap. Este primul eveniment important din 2018

Pe 11 ianuarie 2018 se produce un fenomen astrologic despre care am mai vorbit pe pagina acestei reviste. E important de știut cum ne afectează mișcările acestei planete. Mulți dintre noi am auzit de Mercur retrograd, fenomen care ne pune pe gânduri. Atunci când ceva merge prost, dăm vina pe acest Mercur retrogradat, pentru că se face că atunci când se află în această poziție pe harta astrală au loc schimbări bruște și o serie de răsturnări de situație.

Mercur este prima planetă de la Soare și este cea mai mică din Sistemul nostru Solar. Are o structură asemănătoare Pământului.

În astrologie, această planetă este denumită și planeta înțelepciunii. Atunci când Mercur intră într-o zodie de Pământ sunt favorizate zodiile de apă și de pământ, în sensul că iau cele mai înțelepte decizii. Deși este una dintre cele mai excentrice planete din punct de vedere astronomic, astrologic vorbind este o planetă care le îndeamnă pe zodii la maturizare, la rigoare, la acțiuni care țin de conservatorism.

Iată câteva sfaturi importante pe care trebuie să le avem în calcul atunci când planeta Mercur este în centrul atenției astrologilor. Iată ce ne îndeamnă Mercur să facem, conform astrologului Minerva:

1. Cititi cu atentie a contractelor si documentelor inainte de a le semna.
Recititi toate mailurile si documentele inainte de a le trimite.2. Asigurati-va ca urmariti toate serviciile poştale şi de coletarie, Mercur guverneaza sistemul postal.3. Dotati-va autoturismele, bicicletele, motocicletele şi scuterele cu kituri de urgenta in caz ca ramaneti in pana.

4. Pregatiti-va din timp pentru calatoriile lungi, deoarece Mercur retrograd poate intarzia zborurile, poate crea busculade şi servicii greoaie in vami.5. Reinnoiti angajamentele şi contractele in loc sa faceti altele noi.6. Concentrati-va pe tot ce inseamna reinnoire, revizuire, revalorizare, redecorare etc.7. Aşteptati-va sa aflati cele mai ciudate lucruri despre oamenii din trecutul vostru, de asemenea la reintalniri care va vor ravaşi.

8. Reconectati-va cu trecurul vostru, cu radacinile voastre, cautati-va pe voi inşiva.9. Iertati! incheiati cu framantarile interioare, lasati-le sa plece ca sa puteti trai şi voi!10. Notati-va toate termenele limita, planurile, intalnirile.11. Ganditi-va la perioada de retrogradare ca la o perioada de revizie trimestriala, o sansa de a a va intoarce in trecut ca sa terminati ceea ce ati inceput.12. Faceti-va copii ale tuturor materialelor cu care lucrati – fotografii, liste de contacte, fisiere, inainte ca Mercur sa devina retrograd.

Ce nu e indicat deloc să faci:

1. Nu cumparati vehicule noi, echipamente electronice sau gadget-uri (cu exceptia cazului in care vin cu o buna politica de returnare / reparatii). 2. Nu semnati contractele fara o analiza aprofundata sau mai bine amanati-le pana cand Mercur revine in mers direct, daca se poate.3. Nu plecati şi nici nu sariti direct la concluzii, daca cineva nu intelege corect ce spuneti.4. Nu va aruncati in bratele unui fost iubit fara a trece in revista motivele pentru care v-ati despartit!

5. Nu trageti in mesager daca cineva din trecutul vostru va trimite veşti acum.6. Nu schitati nici un plan pentru ca din greşeala puteti apasa butonul replay all şi….7. Amanati orice numire sau zbor daca nu este important.8. Nu incepeti lucruri noi pana nu ati incheiat cu cele vechi.9. Nu plecati urechea la spusele unor şi altora, nu va luati dupa zvonuri şi nici nu dati replici daca informatiile nu sunt confirmate.

loading...

Maria Ioana