Toggle Menu
  1. Home/
  2. LifeStyle/

Fie le dă bani, fie le ridică o casă, dar abia acum s-a aflat de ce face asta! Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali ajută atâția oameni

Gigi Becali s-a nascut prizonier într-un lagăr de muncă din zona Brăilei.Latifundiarul a dezvăluit în cartea sa, amănunte cutremurătoare despre condițiile inumane în care trăia familia lui.Părinții lui Gigi Becali au locuit într-o casa de chirpici.

Părinții lui Gigi si-au ridicat, cu mainile lor, căsute din chirpici si abia in 1959, dupa ierni napraznice, foamete si munca pana la epuizare, li s-a permis sa se mute la marginea Bucureștiului.De-alungul timpului, Gigi Becali a ajutat sute de mii de români fără posibilități și nu are de gând să se oprească.Casa din chirpici unde au locuit parintii lui Becali

“Tata și-a dat repede seama cat de lacomi si corupti erau anumiti activisti de partid, ofiteri de Militie sau Securitate.Avea multe oi si mult surplus de lapte, branza, smantana, carne. Avea suficient de mult din toate ca sa le dea plocoane la toti cu care intra in contact.Veneau la el tot felul de mari figuri din ierarhia comunista ca sa cumpere produse de calitate, iar el le dadea cadouri.

Ei i-au permis sa-si extinda afacerile, sa devina furnizor pentru hoteluri si restaurante, pentru case de protocol.Asa a ajuns chiar sa trimita berbecuti in diferite tari arabe, cu permisiunea autoritatilor.Pentru asta platea spagi substantiale, dar a stiut cum sa faca in asa fel incat a trimis valuta, dolari, la rudele sale din America.

Cel mai bun profesor de afaceri pe care l-am avut a fost tata”, a scris afaceristul în cartea “Becali si poliGigi Becali s-a nascut prizonier într-un lagar de muncă din zona Brăilei”.Gigi Becali, cunoscut pentru acțiunile sale umanitare, are alături de el o femeie la fel de credincioasă ca și el, dar extrem de discretă.Luminița apare rar în public, iar atunci când o face se afițează doar la evenimente la care participă și soțul ei, precum nunți și botezuri.

Guvernul a decis: se dau lunar tichete de masă în valoare de 500 de lei! Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Guvernul pregateste un nou ajutor social pentru persoanele defavorizate.

Mai multi politicieni au depus un act normativ care prevede ca pensionarii si famiile cu copii ce au un venit net mai mic de 1.200 lei sa primeasca lunar bonuri pentru alimente in valoare de 500 lei.
Legea mai prevede ca acest ajutor sa poata fi acordat si celor care nu au venituri, cu conditia ca acestia sa efectueze cateva zile de munca in folosul comunitatii.

„Statul este obligat prin Constitutie sa asigure traiul zilnic al cetatenilor sai, dar din pacate la noi nu se prea intampla acest lucru. Multi romani nu au ce sa manance, intrucat veniturile lor sunt extrem de mici.
“Trebuie sa intervenim cumva pentru ca toti oamenii sa poata manca cat de cat bine in tara asta. Daca legea la care lucram va fi votata, atunci, fiecare roman va putea sa se hraneasca, nu la standarde inalte, dar macar normal dar va trebui sa faca si ceva pentru acei bani tot pentru comunitatea care ii ajuta si ii sustine.

Un voucher de 500 de lei lunar pentru alimente acelor romani care nu işi permit nu este un efort bugetar pentru Romania”, a declarat pentru libertatea.ro unul dintre politicienii care a initiat acest act normativ.

E lege: Poți lua bani de la stat pentru casă și mașină

În acest an, nu numai companiile sau persoanele fizice autorizate pot solicita fonduri nerambursabile, ci și persoanele fizice fără niciun fel de afacere. Românii care vor să instaleze, să modifice sau să înlocuiască integral sistemul de încălzire al locuinţei, astfel încât să utilizeze energie regenerabilă, vor putea solicita de la stat o sumă de până la 8.000 de lei, prin programul Casa Verde, scrie avocatnet.ro.

Mai exact, persoanele fizice vor putea solicita până la 3.000 de lei pentru a instala panouri solare nepresurizate, până la 6.000 de lei pentru a instala panouri solare presurizate şi 8.000 de lei pentru a instala pompe de căldură, dar numai de tipul aer-aer.Cei ce vor să crească eficienţa energetică a casei lor vor putea cere în acest an o sumă nereturnabilă de până la 40.000 de lei, prin intermediul programului Casa Verde Plus. Proprietarii auto pot primi 6.500 de lei pentru înlocuirea maşinii uzate (programul Rabla) şi până la 45.000 de lei pentru achiziţia unei maşini electrice (programul Rabla Plus).

Valoarea maximă a finanţării prin programul Rabla Plus se obţine la cumpărarea unui automobil nou electric, şi anume 45.000 de lei, cu condiţia ca această valoare să nu reprezinte mai mult de 50% din valoarea totală a acestuia, iar pentru achiziţia unui autoturism hibrid se pot obţine 20.000 de lei.Aceste două programe se pot cumula, astfel încât solicitanţii se pot bucura de o finanţare de peste 50.000 de lei.

Dezvăluire. El este NOUL IUBIT al Andreei Marin, „Zâna” nu s-a mai ascuns și a recunoscut: „Am fost acolo cu el!”

Andreea Marin trăiește o nouă poveste de dragoste. Dacă până acum toate informațiile legate de viața personală a vedetei se situau doar la nivel de zvonuri, de-acum lucuruile sunt clar pentru toată lumea. Andreea Marin a recunoscut, într-o intervenție televizată, că este implicată într-o nouă relație amoroasă, iar familia sa l-a cunoscut pe prințul care a cucerit-o pe zână.

Este loc pentru oricine, este o casă primitoare. Au fost sărbători frumoase, am fost şi acolo la partenerul meu, am fost şi aici, cu sora mea, cu copiii„, a dezvăluit fosta vedetă a televiziunii naționale.

Potrivit unor informații neconfirmate încă în mod oficial, Andreea Marin se iubește cu consulul Libiei la București, în compania căruia a fost surprinsă în mai multe rânduri.

Andreea Marin a povestit cum s-a simțit pe vremea când avea doar 19 ani și participa la concursul Miss România. Andreea Marin, care anul trecut a divorțat de cel de-al treilea soț al său, medicul turc Tuncay Ozturk, și-a încercat norocul în tinerețe și pe podiumurile concursurilor de frumusețe.

Andreea Marin, care a dezvăluit cât câștiga pe vremea când prezenta emisiunea „Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională, a participat la concursul Miss România pe vremea când avea doar 19 ani.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Elle, vedeta explica cum a fost această experiență pentru ea. „Sincer, nu mai mult decât o experiență de viață, am bifat-o, dar scopul meu nu era să cresc datorită calităților fizice, ci am ales altă cale: să construiesc învățând.Asta am și făcut, educația mea continuă, perfecționările de după Facultatea de Informatică, experiența de comunicare m-au adus în acest punct”, afirma Andreea Marin.

„Mi-am dat seama că nu e pentru mine și că nu e un drum ce mi se potrivește. Nu a fost deloc o plăcere să defilez pe scenă, nu mă simțeam deloc omul făcut pentru asta.Mintea mea își dădea seama că e subestimată în favoarea calităților fizice.

Trebuie să fiu cinstită și să spun că nu mi se potrivește o competiție de acest fel. Nu cunoșteam pe nimeni, nu aveam pile, nici nu mă arătăm dispusă să fiu drăguță ca să câștig simpatia cuiva care mi-ar fi oferit vreun avantaj în concurs. Cred că le eram chiar antipatică celor ce aveau altfel de așteptări :)”, mai spunea ea.

Maria Ioana