Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Gabriela Cristea revine în televiziune, dar nu la Kanal D! Ce emisiune va prezenta

Gabriela Cristea s-a hotărât! Nu se mai întoarce la Kanal D, deși a purtat lungi negocieri cu conducerea postului. Aceasta i-a amenințat chiar și cu judecata și nu este sigur că nu va trece și la fapte în viitorul apropiat. Dar până una alta, anunță un nou proiect, cu care se declară extrem de fericită. În curând va avea propria emisiune la Antena Stars.

Advertisement

“Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Am avut nevoie de această mică pauză pentru a mă bucura de minunea din viaţa noastră, dar acum e momentul ca mami să meargă la muncă.
Spun “muncă”, dar pentru mine nu este muncă. Atunci când faci cu plăcere ceea ce faci, nu poţi considera că munceşti.

Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii de care îmi este foarte foarte dor. Le spun să stea pe Antena Stars pentru că le-am pregătit o emisiune foarte tare şi sunt convinsă că le va plăcea”, a spus Gabriela Cristea pentru spynews.ro.

Existau zvonuri că și soțul său Tavi Clonda i se va alătura, dar până în momentul de față nu a fost nimic anunțat cu privire la acest subiect. Anterior, el îi era alături la Kanal D, în emisiunea Te vreau lângă mine, dar un conflict puternic cu șefii l-a îndepărtat definitiv de pe post. Clonda și-a încercat norocul și în muzică, dar nu prea a reușit să iasă în evidență cu nicio melodie până în momentul de față, iar notorietatea de care se bucură i se datorează în totalitate Gabrielei Cristea.

Poate te interesează și…

S-a aflat adevărul! De ce a fost lăsată de fapt Gabriela Cristea fără emisiune de cei de la Kanal D și ce dezie radicală a luat acum vedeta

EXCLUSIV! Cei de la Kanal D, prinși cu minciuna! S-a aflat adevărul – ce mănâncă de fapt concurenții în fiecare zi

Ciobănașul român care l-a văzut pe Dumnezeu! Cum a vindecat apoi sute de mii de oameni

loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook