Toggle Menu
  1. Home/
  2. Horoscop/

Horoscop Neti Sandu, 12 martie 2018 – O zodie are mare noroc la bani astăzi

Neti Sandu a prezentat astăzi horoscopul zilei de 12 martie 2018, în cadrul Știrilor Pro TV. Horoscop 12 martie 2018. Intuiţia ne spune care e drumul cel mai scurt şi către inima partenerului şi către un succes profesional – răspunsul e în noi, nu trebuie căutat mai departe.

Horoscop 12 martie 2018. Vibraţia zilei este 3 şi o să vorbim şi o să ne şi înţelegem bine cu cei din jur.

Horoscop astăzi 2018. PEŞTI: Se pare ca-ncep să vină banii din particular, şi în cel mai bun caz o să vi se mărească salariul, vi se dau nişte sporuri. Vă interesaţi de proiecte noi, de vreo afacere pe care s-o desfăşuraţi împreună cu un coechipier sau mai mulţi şi să faceţi rost de nişte bani, să fie un contract avantajos.

Citește aici: Horoscop 12 martie 2018. O zodie ajunge la concluzii dure

BERBEC: Aţi putea pleca în perioada asta cu treburi de serviciu şi să rezolvaţi printre picături şi din cele personale şi să vă placă deplasarea. Noutăţi, provocări şi o să fiţi încântaţi de ofertele de lucru şi de petrecut timpul liber, poate refaceţi grupul de prieteni cu care aveţi diverse activităţi deconectante.

Citește aici: Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 12 – 18 martie 2018. Bucurie pentru 2 zodii!

TAUR: E cineva din afara ţării dispus să vă-ntinda o mână de ajutor şi o să apreciaţi fiecare lucru pe care-l primiţi c-o să fie binevenit. O să-i daţi de capăt zilele astea unei chestiuni legate de bani, o fi vreun împrumut care v-a dat bătăi de cap şi o să negociaţi cu banca să vă puteţi descurca mai bine cu banii.

GEMENI: Poate o să ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu şi o să renunţaţi la un proces, mai ales dac-aveti şi copii. Se poate să intraţi în prelungiri cu negocierile pentru un job, c-aveţi nevoie de el, dar nu în orice condiţii, vreţi să se ţină cont de ce vă trebuie, de ce aveţi nevoie – neapărat.

RAC: O să vă faceţi timp şi pentru voi şi dacă va invita cineva la un spectacol, o expoziţie, o să vă duceţi, şi lăsaţi treburile pe altă dată. Pot veni mai multe oferte de lucru şi o să aveţi de unde să alegeţi, dacă vreţi să mai încercaţi şi altceva, să vă puneţi amprenta pe un alt domeniu, c-aveţi tot felul de talente.

LEU: Poate aranjaţi de pe-acum o ieşire la sfârşit de săptămână să vă bucuraţi de prezenţa celor dragi, să petreceţi frumos timpul liber. Se poate să va-ncarce şefii cu mai multe treburi şi să vă răsplătească şi cu bani, dacă o să munciţi la nivelul acela înalt de pretenţii – şi poate urma şi o promovare.

FECIOARĂ: O să puteţi avansa cu demersurile care ţin de o legalizare şi o să vă asiguraţi un statut clar, stabil. Poate vă găsiţi ceva de lucru în particular şi o să vă cumpăraţi şi diverse alte mărunţişuri pentru care nu vă ajungeau banii, şi o să fie reconfortant.

BALANŢĂ: Se-anunţa cineva în vizită, zilele-astea şi o să vă pregătiţi, cu drag, sunt oameni pe care-i aveţi la suflet şi scumpi la vedere. Încă mai găsiţi în oraş lucruri utile pentru casa şi tot cumpăraţi ca să completaţi necesarul, să arate şi bine, să fie şi confortabil la voi acasă.

SCORPION: O să luaţi legătura cu o echipă care va da de lucru în particular, poate faceţi şi sport, să vă menţineţi tonusul. O să treceţi cu bine de un examen, poate veţi fi acceptaţi la un alt serviciu, sau poate cereţi viză, paşaport, acte, ca să legalizaţi o situaţie.

SĂGETĂTOR: Vi se plătesc poate nişte ore suplimentare şi o să aveţi cu ce să plecaţi în week-end la munte, într-o plimbare romantică. Se conturează nişte câştiguri care or să vă dea o mai mare libertate de mişcare, să nu mai număraţi fiecare bănuţ, aşa cum aţi făcut în ultima vreme.

CAPRICORN: Vine cineva care-şi exprima clar sentimentele şi vrea un răspuns de la voi, dar sincer, ca să nu pierdeţi timpul degeaba. Or să vă ia prin surprindere nişte veşti, poate vi se aprobă nişte cereri, oţi fi câştigat un proces, se lămuresc, oricum, nişte aspecte care v-au dat serios de furcă.

VĂRSĂTOR: Or fi poate, mai multe evenimente mondene la care veţi primi invitaţie şi n-o să ziceţi nu, c-aveţi nevoie să fiţi văzuţi şi apreciaţi, mai mult ca altădată. E bine să aveţi şi mai multă grijă de sănătate c-or să tot apara ba una, ba alta şi timp de vreo cinci luni, cam aşa, şi bine-ar fi să vă găsească buni zdraveni Marte în zodia voastră.

Citește aici: Horoscopul saptămânal – Zodia care va avea o săptămână grozavă

BERBEC: Nu aș spune că își doresc asta, dar martie îi va prinde fără apărare în fața iubirii și nu vor ști ce atitudine să aibă. Iubirea pare să le dea aripi și pe 11 – 12 martie, proiectul preferat începe să prindă formă, nu mai sunt dispuși să îi prindă seara în birou însă. Fie că le place, fie că nu, pe 13 și 14 martie vor fi obligați să recunoască că s-au îndrăgostit, așa că să nu se împotrivească, să nu se întrebe de ce, ci să se lase duși de val.

TAUR: Își pun sub lupă obiectivele personale, cel puțin pe 12 și pe 13 martie, un lucru foarte bun pentru ei. Este ceva ce le scapă printre degete și nu știu de unde să o apuce. Vor face cheltuieli pe 17 martie, dar sunt niște cheltuieli programate, ca apoi zilele de 14 și 15 martie să îi aducă într-o formă de zile mari.

GEMENI: În sfârșit, Gemenii se înțeleg pe sine, dar îi înțeleg și pe ceilalți. Ideile lor sunt apreciate ceea ce face ca ei să exulte, sfatul meu este să încerce să rămână totuși cu picioarele pe pământ și să profite de aceste aprecieri luându-și câteva zile libere în care să se odihnească suficient.

RAC: Este o săptămână în care trebuie să înceapă să încetinească ritmul, dacă nu vor să greșească sau să plătească cât nu face. Mai de grabă aș spune că sunt foarte emotivi și afectivi, sentimentali chiar, și iată o săptămână în care au prilejul să fie în preajma oamenilor pe care ii iubesc, mai ales pe 13 și 14 martie.

LEU: Pentru nativii Leu adaptabilitatea ar trebui să fie strategia cheie de supraviețuire în săptămâna care vine. Cu cât se îndoiesc mai mult de ceea ce pot, cu atât riscul de a distruge ce au construit până acum este mai mare, cu alte cuvinte, cu cât sunt mai rigizi, cu atât se vor bloca mai rapid.

FECIOARA: Organizare, reorganizare, acesta este ritmul începutului de săptămână. Pur și simplu nu pot sta în haos chiar dacă colegii lor păstrează curățenia la locul de muncă sau au grijă să nu le lipsească ceva, ei tot nemulțumiți sunt.

BALANTA: Vor fi amuzanți, vor deborda de vioiciune, de istețime și de energie, încă de la început de săptămână. Nu prea au chef de muncă, vor mișcare, vor să iasă cu familia, cu prietenii, vor să prospecteze împrejurimile în ideea că vor identifica un teren pentru construirea unei case.

SCORPION: Nevoia de a face mai multă lumină în jurul lor pleacă de la speranța că nu doar viața le va fi mai bună, ci că vor reuși să arunce o undă de lumină și asupra unor părți întunecate ale personalităţii lor. Dar ca să facă asta, trebuie să fie siguri că doresc să arate și celorlalți modul lor de a gândi sau de a acționa.

SAGETATOR: Sunt zile, mai ales la început de săptămână, când nativii Săgetător se vor simți ca atunci când ultimul lucru pe care și l-ar dori ar fi să se spovedească. Cu toate acestea, starea lor de spirit este acea de a sta la sporovăială, de a sta la taifas și de a discuta, îndelung, anumite lucruri, sucind problema pe toate părțile pentru a găsi argumente și explicații.

CAPRICORN: În primul rând, acești nativi vor trebui să fie atenți la bani, la orice sursă de venit. Vor cheltui mai mult decât își pot permite, pe de o parte, iar pe de alta se vor întreba surprinși dacă nu cumva au buzunarele rupte, pentru că acum au bani, acum nu au. Sunt extrem de creativi, în special pe 13 și pe 14 martie.

VARSATOR: Acestor nativi săptămâna le aduce foarte multă energie și o altă stare de spirit, mai bună. În cuplu se petrec coincidențe fabuloase, vin vești bune, cei singuri s-ar putea îndrăgosti, sau printr-un sărut Vărsătorii ar putea să descopere o altă dimensiune a iubirii.

PESTI: Acești nativi încep săptămâna cu o mulțime de idei, dar mai ales își doresc să poată ajuta un coleg sau o colegă de serviciu care se confrună cu probleme serioase de sănătate, pe de altă parte își doresc să retrăiească o veşnică poveste de dragoste. Sunt muncitori, harnici când vor și fac orice ca să le meargă bine. CITESTE MAI DEPARTE AICI

loading...

Maria Ioana