Toggle Menu
  1. Home/
  2. Horoscop/

Horoscopul banilor pentru luna februarie. Plouă cu bani pentru mai multe zodii

Luna februarie este nu doar luna iubirii pentru cei mai mulți dintre nativi, ci și o lună prosperă din punct de vedere financiar.

Horoscopul banilor pentru luna februarie 2018

Berbecii vor sta bine la capitolul profesional. Vor avea parte de tot felul de eveniment în urma cărora vor lua bani frumoși.Taurii și Gemenii vor fi și ei favorizați de astre din punct de vedere financiar. Vor lua mulți bani în februarie, asta pentru că sunt silitori de felul lor.

Racii vor fi ușor nedumeriți de evoluțiile lor financiare. Vor avea parte de tot felul de momente critice din punct de vedere monetar.Leii nu au de ce să se plângă. Banii vor trage la ei toată luna. Vor avea parte de tot felul de experiențe plăcute, mai ales de la jumătatea lunii încolo.Fecioarele sunt nevoite să facă niște sacrificii din punct de vedere financiar. Vor sta destul de prost cu banii, însă vor fi suficient de inteligente încât să se descurce.

Balanțele au de plătit o serie de datorii și, prin urmare, și ele trebuie să strângă cureaua în luna februarie.Scorpionii vor fi extrem de entuziaști, vor fi extrem de pregătiți pentru bune și rele. Cu banii nu vor sta extraordinar de bine, însă vor găsi destule resurse să le fie bine.Săgetătorii trebuie și ei să fie și ei mai atenți la felul în care gestionează situația financiară. Vor face tot felul de încercări pentru a cumpăra lucrurile necesare traiului zilnic.

Capricornii vor respira ușurați. După ce în ultimele 3 luni au fost nevoiți să strângă cureaua, în luna februarie își iau revanșa. Vor fi printre cei favorizați de astre din punct de vedere bănesc.Vărsătorii și Peștii sunt și ei niște privilegiați. Vor primi nu doar bonusuri în bani, ci și o serie de cadouri.

Ger de crapă pietrele! S-au înregistrat -21 de grade! Ce ne așteaptă în weekend

Valorile termice vor marca o creştere uşoarã în cea mai mare parte a ţãrii, dar asta nu înseamnă că gerul ne va ocoli.Temperaturile se vor situa în continuare sub pragul de ger dimineaţa şi noaptea, însã pe arii mai restrânse, doar în sud, centru şi est.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 8 grade, iar cele minime între -13 şi -3 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, potrivit Meteoplus.Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief va fi ceaţã, izolat persistentã.

Cum va fi vremea în weekend

Vineri (26 ianuarie)

Valorile termice diurne vor continua sã creascã uşor în vest, nord-vest şi parţial în centru, în timp ce în restul teritoriului vremea se va menţine local geroasã noaptea.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 9 grade, cu cele mai ridicate valori în zona de deal din Banat şi Crişana, iar cele minime vor avea valori de la -17…-15 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã la 1…3 grade în Dealurile de Vest.Cerul va fi variabil, cu înnorãri în extremitatea de est şi sud-est, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului şi pe litoral. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţã.

Sâmbătă (27 ianuarie)

Regimul termic diurn va fi uşor mai ridicat în vest, nord-vest, centru, precum şi în zonele de deal şi munte. În același timp,  în restul teritoriului va fi apropiat de normal. Noaptea şi dimineaţa vremea va fi geroasã în depresiuni şi izolat în regiunile extracarpatice.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 10 grade, iar cele minime între -14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 2 grade în Dealurile de Vest.Cerul va fi variabil, cu înnorãri în estul şi sud-estul ţãrii, dar probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri trecãtoare în sudul Banatului. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţã.

Duminică (28 ianuarie)

„In ceea ce priveste zona Moldovei, temperaturi atat de scazute nu se inregistreaza foarte des. Astfel ca in noaptea de miercuri spre joi nu vor mai fi valori atat de scazute.Pe de alta parte, in estul Transilvaniei temperaturile vor fi si mai scazute. Cel mai probabil, in zonele Miercurea Ciuc, Joseni sau Targu Secuiesc vor fi temperaturi de minus 23 de grade.”, a declarat, pentru Mediafax, Robert Manta, meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie.

Maria Ioana