Inca un eveniment in familia Anamariei Prodan, la scurt timp dupa ce si-a pierdut mama! Fiica Ionelei Prodan abia mai are putere sa treaca peste necaz:


La o zi dupa inmormantarea mamei sale, Ionela Prodan, Anamaria Prodan a avut parte de un alt eveniment in familia ei. De data aceasta este vorba de ziua de nastere a fiicei sale.

Cu inima stransa, inca, de durere, Anamaria Prodan a incercat sa fie prezenta si cat mai optimista, fata de fiice ei, care isi aniversa ziua de nastere, ce-i drept, imediat dupa nefericitul eveniment.

Anamaria Prodan a facut publice cateva fotografii cu fiica ei si i-a facut cele mai calde urari.„La multi ani Rebecca”, „Sunt o mama mandra” „Imi iubesc fiica”, este descrierea facuta in dreptul fotografiilor.

Moartea fulgeratoare a Ionelei Prodan a luat prin surprindere familia, in conditiile in care regretata cantareata parea ca se simte mai bine in ultima vreme.

Din acest motiv, la decesul artistei, langa ea nu a fost decat fiica sa cea mare, Anamaria Prodan, si sotul, Toni! Abia o zi mai tarziu a ajuns in tara si Laurentiu Reghecampf, aflat in Qatar, pentru a disputa un meci in Liga Campionilor Asiei, cu echipa sa, Al Wahda.

Imediat dupa partida, tehnicianul a luat primul avion spre Romania! “Laur era foarte apropiat de Ionela Prodan, o iubea ca pe o mama! Decesul artistei l-a devastat, mai ales ca el abia a reusit sa treaca de socul cauzat de decesul tatalui sau de acum o luna”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.

Din pacate, nici dupa inmormantarea cantaretei, Reghe nu a putut ramane mai mult in Romania. Sambata, el avea o partida importanta in campionatul Emiratelor Arabe Unite, astfel ca, i-a fost imposibil sa mai ramana cateva zile in Bucuresti!

Loading...