Informatia momentului! Da, este vorba despre Rebecca, fiica Anamariei, chiar in ziua inmormantarii bunicii sale… Toata lumea vorbeste despre asta: De ce nu vin nepoatele la înmormântarea bunicii:

Ionela Prodan s-a stins din viață luni seara, la spitalul Elias din Capitală. Cântăreața de muzică de populară va fi înmormântată joi, chiar de ziua nepoatei sale, Rebbeca, care împlinește 19 ani. Potrivit postărilor de pe rețelele de socializare, cele două fiice ale Anamariei Prodan nu vor fi prezente la înmormântarea Ionelei Prodan.

Sarah Dumitrescu a ținut să își felicite sora încă de la miezul nopții și a postat mai multe imagini cu ea, printre care și o fotografie cu ele două şi a scris „La mulţi ani”.

 

Mesajul Anamariei pentru mama sa
Anamaria Prodan, fiica artistei, a anunţat moartea mamei sale printr-un mesaj sfâşietor postat pe Facebook. Nepoatele Ionelei Prodan, Sarah și Rebecca, au distribuit postarea mamei lor, fiind vădit îndurerate, mai ales că erau foarte apropiate de bunica lor.

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!”, a scris mama lor, Anamaria Prodan, pe Facebook.

Anamaria Prodan este o mamă împlinită, care se mândrește oriunde se duce cu copiii ei! Sarah (18 ani) fiica cea mică a impresarei, se află în Statele Unite ale Americii și nu va ajunge la înmormântarea Ionelei Prodan. Coincidența face ca ziua funerariilor să coincidă cu aniversarea Rebeccăi, fata cea mare a Anamriei, care împlinește 19 ani.

Joi (19 aprilie), în ziua înmormântării Ionelei Prodan, Sarah s-a pozat în diferite ipostaze și a postat imaginile pe Instagram. Adolescenta pare că se simte foarte bine, se distrează alături de colegele ei și se filmează dansând în mașină cu prietenele. „Good vibes only” (Numai energie bună n.r), a scris Sarah la una dintre postări.

Loading...