Toggle Menu
  1. Home/
  2. Info/

Ionela Prodan si-a presimtit moartea! „Oameni buni de drag si dor, plec in lumea stelelor”! A fost facuta publica ultima piesă inregistata de interpreta! Versurile te cutremura:

Ionela Prodan, interpreta iubita de milioane de romani, atat din tara, cat si din diaspora, a lasat in urma ei multa uimire. O femeie cu o ambitie si o putere cat un munte, Ionela Prodan nu a dat niciodata semne de slabiciune, nici macar in ultimele clipe din viata.

Colegii de breasla isi aduc acum aminte de ultima piesa inregistrata de artista, in anul 2016, in perioada in care nici macar nu era bolnava.

Piesa se numeste „Plec la stele”, de parca artista si-ar fi presimtit moartea.

„Oameni buni de drag si dor, mai
Plec in lumea stelelor, of…

Ma cheama Cerul cu Sfintii, mai
C-am acolo doi parinti, of…

Sa-mi spuna maicuta mea, mai
Cum e sa traiesti pe o stea, mai
Sa o intreb daca bolta mare
A fost gazda primitoare”, sunt versurile cutremuratoare ale melodiei.

Prietena si colega a cantaretei de muzica populara, Irina Loghin e devastata dupa ce a murit Ionela Prodan.

Amica a artistei, Irina Loghin e devastata dupa ce a murit Ionela Prodan. Desi faceau parte din generatii diferite, Loghin fiind mai mare cu 9 ani decat Prodan, ele au avut o relatie apropiata, astfel ca Irina Loghin a transmis un mesaj emotionant dupa ce a aflat ca prietena ei s-a stins.

Irina Loghin e devastata dupa ce a murit Ionela Prodan: „Am mai pierdut o colega draga”
„Am mai pierdut o colega draga… Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei! Cuvintele sunt de prisos in aceste momente.”, a postat Irina Loghin.

Prietena cu mama Anamariei Prodan, Irina Loghin e devastata dupa ce a murit Ionela Prodan. Cele doua au fost nu doar colege de scena, ci si de politica. Loghin s-a inscris in Partidul Romania Mare, fiind deputat si, apoi, senator, in timp ce Prodan a facut parte din PSD, pentru care a candidat, fara succes, la alegerile parlamentare din 2012 si 2016.

loading...

Maria Ioana