Toggle Menu
  1. Home/
  2. Emotionant/

Ionut „Jaguarul” ar izbucni in lacrimi si ar fi uluit daca ar putea sa vada ce a postat sotia lui pe Facebook. Nimeni nu se aștepta ca ea să facă asta cât timp el e plecat! Imaginea uluitoare care te va lăsa fără glas:

Seara extrem de emotionanta la Exatlon Romania, acolo unde Razbonicii au castigat dreptul de a primi mesaje de la cei dragi. Vizibil emotionati, cu lacrimi in ochi, Razboinicii abia au reusit sa citeasca mesajele de incurajare de la familie.Cel mai emotionat dintre concurenti a fost Ionut „Jaguarul” care a primit un mesaj de la mama sa si unul de la Nella, sotia sa, careia ii este foarte greu fara el, dar il asteapta acasa invingator.

„Imi este foarte greu fara tine, dar cu toate astea sunt alaturi de tine cu gandul si cu sufletul in fiecare moment, sunt mandra de tine mai mult ca niciodata! Stim cu totii ca poti mai mult de atat si mai ai multe de aratat.Te iubesc enorm de mult, sa nu te indoiesti de asta niciodata. Imi este foarte greu sa te vad ca te chinui acolo, dar stiu cat de puternic esti. Imi este foarte dor de tine, dar te astept la final, asa cum te stiu eu, invingator”, au fost randurile care l-au facut pe „Jaguar” sa planga ca un copil.

Imediat dupa emisiune, pe pagina sa de socializare, Nella Angheluta a distribuit o imagine emotionanta, insotita de urmatorul mesaj „Distanta nu ma va opri sa te iubesc!”

Diana Belbita si Larisa au rupt tacerea despre Oltin! S-au saturat și au spus tot ce aveau pe suflet! Ce le-a supărat pe concurente la Faimos:

Diana Belbita si Larisa de la Razboinici au discutat despre Oltin Hurezeaznu. Concurentul a participat la putine probe si a pierdut de fiecare data.„Iti dai seama, Oltin a venit si nu concureaza. Nu cred ca poti sa faci atatea sporturi si sa nu poti sa te misti”, a spus Larisa. „Eu de exemplu nu am facut niciun sport cu mingi, dar parca nu sunt asa afona”, a spus Diana Belbita.

Diana Belbita, atac fara precendent din partea fanilor Exatlon: „Hotul striga hotul. Avem aici o prefacatorie marca Belbita”Gestul facut de Mariana din echipa Razboinicilor a scos-o din sarite pe Diana Belbita. Concurenta de la Faimosi a luat-o la rost, dupa ce Razboinicii au castigat proba.

„Voi incepe cu felicitari astazi si nu voi felicita echipa mea. O voi felicita pe Mariana. Cu siguranta e finalista intr-un concurs de falsitate. Imi asum dreptul sa fiu o scorpie. Nu mi se pare corect atunci cand aici se considera ca pornim de la egal la egal. Sa vii dupa doua reprize in care ai pierdut si la jumatatea celei de-a treia sa spui ca nu mai joci. Daca aveai o accidentare ai fi spus-o dupa primul sau al doilea joc si astfel sa lasi o concurenta mai buna. Eu a trebuit sa intru tura dupa tura si astfel am pierdut. Cu toate acestea, ai putut sa arunci, nu ai mai putut sa tii. „, a declarat Diana Belbita.

Gestul facut de Mariana din echipa Razboinicilor a scos-o din sarite pe Diana Belbita. Concurenta de la Faimosi a luat-o la rost, dupa ce Razboinicii au castigat proba.

„As vrea sa nu fii in locul meu ca ma doare operatie la mana, nu vreau sa mi se dezlipeasca operatia la mana, la tendon. Am vrut sa intru chiar pe traseu, dar ei au decis asa. Imi pare rau ca tu crezi asta”, s-a aparat Mariana.

Dupa aceasta discutie, fanii Exatlon Romania s-au suparat foarte rau pe Diana Belbita.

„Hotul striga hotul. Avem aici o prefacatorie marca Belbita”, a comentat cineva pe un grup Exatlon Romania, sugerand ca Diana Belbita a procedat in acelasi fel la meciul cu Mexic, accidentandu-se in timpul jocului.

„Belbiţa aseară a demonstrat că nu are cei 7 ani de acasă. Îmi aduc aminte foarte bine când au jucat cu Mexic ea nu a concurat deoarece era „accidentată”. După jocul cu Mexic cum se face că nu mai are nimic şi concurează pentru casă??? Deci… Belbiţa părerea mea este că trebuia să taci aseară şi să accepţi pierderea jocului. Ai uitat când ai căzut în cap şi jocul a fost oprit din cauza ta? Eu zic că ar fi mai bine să înveţi în primul rând să înnoţi şi să participi la toate jocurile aşa cum a participat Mariana, şi după accea poţi jigni pe cine vrei tu.”, a raspuns altcineva.

loading...

Maria Ioana