Toggle Menu
  1. Home/
  2. Info/

Loredana Chivu, distrusă de iubit chiar inainte de tentativa de sinucidere: A fost bruscata si scuipata, in timp ce il implora in genunchi sa nu plece! Scene halucinante in fata blocului: „A impins-o, iar Loredana a cazut. Atunci a…”:

u putin timp inainte de tentativa de sinucidere, Loredana Chivu si Mihai, fostul ei iubit, au avut un scandal teribil chiar in fata imobilului in care locuiau.

Blondina a fost umilita, jignita si bruscata de iubitul sau, cel cu care planuia sa se casatoreasca. In tot acest timp, Mihai isi cara bagajele, insa Loredana nu voia sa-l lase sa plece. Fosta asistenta urla, ii reprosa ca a inselat-o in timp ce Mihai ii spunea ca nici ea nu este usa de biserica. Martorul sustine, pentru spynews.ro, ca Lore trecea de la o stare la alta. Acum plangea si se ruga de el sa ramana, acum il injura si ii reprosa tot felul de lucruri.

„El aseza bagajele in portbagaj, iar Loredana tragea de el, sa se opreasca. La un moment dat, l-a tinut de maini, el s-a smucit si a impins-o, iar Loredana a cazut in portbagaj. Ea a inceput sa urle, de a iesit toata lumea pe la geamuri. Atunci am decis sa filmez. Au zbierat si s-au injurat in ultimul hal, iar ea a trecut de la o stare la alta: ba il acuza de infidelitate, ba il implora sa ramana, in genunchi”, a povestit un martor ocular pentru spynews.ro.

loading...

Maria Ioana