Maria Constantin, ÎN DOLIU: „A mai căzut o stea!”


Maria Constantin a crescut cu melodiile Ionelei Prodan. Olteancă și ea, Maria a simțit mai bine ca oricine mesajul pieselor interpretei din Dăbuleni.

Maria Constantin, întristată de vestea morții Ionelei Prodan

Fosta nevastă a afaceristului Marcel Toader a scris un mesaj emoționant în memoria mamei Anamariei Prodan.

„A mai căzut o stea… Un artist, pe cântecele căreia am plâns, m-am bucurat şi am învăţat! Un exemplu şi un nume de referinţă pentru folclorul românesc. Odihneşte-te în pace, Ionela Prodan! Condoleanţe familiei!”, este mesajul Mariei Constantin.

Deși nu face parte din generația Ionelei Prodan, Maria și alte artiste tinere au respectat-o dintotdeauna pe interpretă. Pentru ele, Ionela a fost un model de conduită și de artistă, căci a inspirat multe tinere talente și chiar le-a ajutat.

Ionela Prodan a crezut în talentele celor mai tineri decât ea. Elena Merișoreanu ne-a spus că a dat multe premii la viața ei și a ajutat mulți artiști în devenire pentru a fi cunoscuți, pentru a transmite mai departe tradiția și cultura populară.

Ionela Prodan a avut multe melodii cunoscute, dar și multe colaborări cu artiști la fel de consacrați precum Ion Dolănescu.

Loading...