Toggle Menu
  1. Home/
  2. Info/

Mărturisiri cutremurătoare ale primului om care a intrat în casa Israelei după moartea acesteia. Ce au găsit în chiuvetă

Ies la iveală noi amănunte despre moartea Israelei Vodovoz. primul om care a intrat în casa acesteia împreună cu echipajul SMURD a oferit detalii despre ce a găsit în casă.Israela Vodovoz, care a fost căsătorită cu Liviu Arteni, a fost găsită moartă în baie în locuința ei în urmă cu câteva zile. Aceasta a suferit o hemoragie digestivă.

Primul om care a intrat în casa femeii de afaceri imediat după moartea acesteia, împreună cu echipajul SMURD, a făcut declarații la postul de televiziune Antena Stars despre ceea ce a găsit în locuința acesteia.“Nu era dezordine în casă, singurul lucru care mi-a atras atenția după ce am văzut-o pe Israela căzută în baie a fost un spray de astm în chiuvetă. Era ordine, televizorul era oprit, televizoarele după o anumită perioadă se sting singure. De cel putin 48 de ore dânsa era decedată”, a spus barbatul.

Avocata Israelei Vodovoz, Rodica Bucur, afirma că exista o persoană care venea la Israela ori de câte ori aceasta avea nevoie de ajutor.“Cea mai apropiată persoană de doamna Israela era administratorul de la Vișeul de sus”, a declarat Rodica Bucur, avocata Israelei.

Israela Vodovoz nu a murit din pricina unui accident vascular cerebral, așa cum s-a crezut la început. Necropsia a scos la iveală faptul că Israela a murit din pricina unei hemoragii digestive, produsă de o afecțiune mai veche, informează stirilekanald.ro.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în casă vineri. Vedeta era dezbrăcată în baie atunci când au descoperit-o cei de la ISU, care au spart ușa apartamentului în care locuia Israela. Femeia nu mai vorbise cu nimeni de cinci zile, ceea ce i-a îngrijorat pe vecini.Polițiștii au deschis astăzi dosar de moarte suspectă în cazul decesului Israelei Vodovoz. Oamenii legii au mers la locuința vedetei.

Copiii Israelei vor ca înmormântarea să aibă loc în țara ei natalăVestea că mama lor a murit a căzut ca un trăznet pentru copiii Israelei, Hilla și Ianiv. Aceștia vor să o înmormânteze pe mama lor în țara ei natală, Israel.

„În prezent, desfăşurăm procedurile pentru obţinerea actelor pentru transportul corpului neînsufleţit al Israelei Vodovoz în Israel, unde familia doreşte să o înmormânteze, ea având dublă cetăţenie, română şi israeliană. Trupul neînsufleţit al Israelei se află în prezent la INML şi încă nu se ştie cauza decesului”, a declarat avocatul Israelei, Rodica Bucur, potrivit Mediafax.

Liviu Arteni și Israela Vodovoz s-au căsătorit în 2008. Ei au șocat pe atunci pe toată lumea cu povestea lor de dragoste. În pofidia diferenței de vârstă, cei doi susțineau că se iubesc. Cu toate acestea, ani mai târziu, au apărut problemele.În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar Israela povestea în diferite emisiuni tv că începuse să îi fie frică de el.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în baie, vineri (9 martie). Potrivit primelor informații, femeia era de negăsit de aproximativ cinci zile. Vecinii cred că femeia de afaceri era moartă de mai mult timp. Soțul ei, Liviu Arteni, este de negăsit.Bărbatul nu a mai postat nimic pe Facebook, însă pe pagina lui au apărut mesajele de condoleanțe ale prietenilor. Prietenii virtuali l-au întrbeat pe Liviu Arteni dacă știe de moartea Israelei, dar bărbatul nu le-a răspuns.„Liviu, știi de doamna Israela? Condoleanțe”, a fost mesajul care l-a anunțat de moartea Israelei. Cu toate că a fost „bombardat” pe Facebook, Liviu Arteni nu a răspuns nimănui.

„Condoleanțe familiei! Odihnească-se în pace!”, „Sincere condoleanțe!”, i-au mai scris prietenii.

Liviu Arteni susținea că a ajuns să mănânce din tomberoaneÎn urmă cu un an, Liviu Arteni declarat că se află într-un impas și că cerșește prin diferite țări din Europa. El a vorbit despre acest lucru în cadrul unei emisiuni tv, printr-o intervenție telefonică.

„Da, cerșesc pe stradă! Am mâncat idn tomberon și am întrebat oameni dacă ar putea să mă ajute uc un euro măcar să-mi iau și eu o pâine și o sticlă de vinn. M-am certat cu pescărușii pentru o bucată de pâine.Atât de rău am ajuns! Dorm pe stradă și mă spăl pe plajă…Regret că am supărat un suflet ca Israela”, declara Liviu Arteni, în urmă cu un an.

Ultima perioadă din viaţa Israelei Vodovoz a fost una foarte încărcată de evenimente neplăcute. Femeia de afaceri s-a despărţit de Liviu Arteni, după ani la rând în care i-a suportat abuzurile fizice şi psihice.Invitată într-o emisiune de la Antena Stars, Israela Vodovoz a recunoscut că problemele din căsnicia cu Liviu au marcat-o profund şi a dezvăluit, cu această ocazie, că acesta avea o problemă de sănătate de care nu a mai vorbit până acum.

“Da, Liviu are o problemă de reproducere de mulți ani, s-a născut cu această indicație. Eu nu ştiu unde este acum”, a spus femeia de afaceri, fără să precizeze însă despre ce afecţiune este vorba.

Israela s-a stins din viata la varsta de 70 de ani, iar fostul ei sot e negasit. Liviu Arteni nu a putut fi contactat, dupa moartea femeii de afaceri.

loading...

Maria Ioana