Intra in comunitatea noastra

Mioara Roman este din ce in ce mai rau! Ce pensie incaseaza lunar fosta sotie a lui Petre Roman. Dezvaluiri cutremuratoare ale femeii, din ce a ajuns să trăiască:


Mioara Roman este din ce in ce mai rau! Aceasta are parte numai de belele. Fosta sotie a ex-premierului nu o duce deloc bine dupa divort.

Mioara Roman si fostul ei sot, Petre Roman, au locuit impreuna in vila din Primaverii, in perioada 2000-2009.

Dupa divortul de aceasta, mama Oanei Roman a ramas sa plateasca o chirie enorma, in jur de 6000 de euro, lucru care a facut-o sa se mute de urgenta din imobil.

Acum, fosta sotie a lui Petre Roman locuieste intr-un apartament cu doua camere, situat in zona Dorobanti. Desi in tinerete a fost profesoara de limba araba, Mioara Roman este din ce in ce mai rau!

Cu toate ca s-a mutat din vila de protocol, aceasta inca plateste datoriile acumulate, dupa procesul castigat de catre cei de la RA-APPS. Conform Click!, Mioara Roman are o pensie de 2100 de lei, insa nu se poate bucura de intreaga suma.

Ea este datoare vanduta si are de plata aproximativ 350.000 de euro, dupa ce a fost data in judecata de cei de la RA-APPS, pentru restanta chiriei.

”Stau prost cu banii, ma mai ajuta mult fetele mele, Catinca si Oana. As duce-o mai bine, insa lunar mi se retine suma de 800 de lei, dupa ce am pierdut procesul cu RA-APPS. S-au strans multe datorii la vila din Primaverii, nu le-am mai putut plati, s-au adaugat si restantele. Este vorba despre sute de mii de euro”, a declarat Mioara Roman, pentru Click!

Mioara Roman a ajuns la sapa lemn, dupa ce a fost nevoita sa se descurce intr-un apartament de doua camere, pentru care plateste o chirie de aproape 400 de euro.

Mai mult de atat, in toamna anului trecut, Mioara Roman a fost jefuita de trei barbati, care au lasat-o fara bunurile personale.

”Nu mai sunt in stare de soc, pentru ca am tarie de caracter. Ei (n.r. hotii) prima data au venit la mine la usa si au batut, erau fixati pe casa mea, asa cred. Mi-am recuperat banii, cei 1.000 de lei, care erau foarte importanti pentru mine”, a mai adaugat fosta sotie a lui Petre Roman.

Loading...