Mirela Vaida revine la Antena 1, la doar câteva zile după ce Simona Gherghe i-a luat locul la Acces Direct


Bucurie uriaşă pentru fanii de la MPFM! Celebrul reality-show matrimonial va începe în curând să fie difuzat pe Antena 1, iar Mirela Vaida va fi cea care va prezenta şi cea care le va da cele mai interesante şi utile sfaturi concurenţilor care vor veni în casa dragostei ca să îşi întâlnească jumătatea. Anunţul a fost făcut după revenirea Simonei Gherghe la „Acces Direct”.

După numeroase petiţii, zvonuri şi incertitudini, s-a decis ca emisiunea “Mireasă pentru fiul meu” să revină în grila de la Antena 1. Iar Mirela Vaida se va întoarce la cârma reality-show-ului care a făcut-o celebră. Anunţul a fost făcut pe pagina de Instagram a Antenei 1: “O emisiune de success revine la Antena 1. În curând dăm startul preselecţiilor! Cu @mirelavaida”.

Potrivit unor surse, MPFM ar urma să intre pe post luna viitoare. Prezentatoarea şi-a luat rămas bun de la telespectatori cu câteva zile înainte de Revelion.

„Este ultima emisiune Acces direct din acest an şi trebuie să vă spun că este şi ultima ediţie pe care o prezint eu. Din ianuarie se întoarce titulara Simona Gherghe”, a mărturisit Mirela Vaida pe 29 decembrie la începutul emisiunii. „Sunt puţin emoţionată. Nu am mai făcut chestia asta de nouă luni. Între timp, cred că ştiţi deja că am născut o fetiţă care are acum şapte luni şi jumătate, care este bine, este acasă cu mama mea. Am decis că este momentul să mă întorc în casele voastre şi să vă mulţumesc. Sper să mă primiţi la fel de bine aşa cum aţi făcut-o şi acum nouă luni. (…). Vreau să îi mulţumesc Mirelei Vaida, cea care a fost gazda emisiunii în timp ce eu am fost plecată. A făcut o treabă extraordinară şi nu numai că a păstrat publicul emisiunii, ci a adus şi fanii emisiunilor pe care le-a prezentat până acum. Dar nu o să staţi departe de Mirela pentru că se va întoarce aici la Antena 1 cu emisiunea ei”, a spus luni, 8 ianuarie, Simona Gherghe în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Simona Gherghe a revenit în platoul emisunii pe care o moderează şi a fost plină de emoţii. Vedeta i-a mulţumit Mirelei Vaida că i-a ţinut locul şi a mărturisit că, pentru Mirela, prezenţa în cadrul acestei emisiuni, nu s-a terminat. Simona a fost plină de zâmbete şi s-a văzut pe chipul ei că i-a fost dor de moderarea emisiunii care a adus deopotrivă zâmbete şi lacrimi în ochii publicului.

Vedeta a fost bine pregătită pentru cazurile pe care le-a dezbătut în prima ei ediţie a emisiunii, de când s-a întors în platou şi a tratat invitaţii cu respect şi seriozitate. ”Vreau să vă mărturisesc că mă simt puţin ciudat, revin după o absenţă de nouă luni, când am născut o fetiţă. Vreau să îi mulțumesc Mirelei Vaida, cea care a fost gazda emisiunii în timp ce eu am fost plecată. A făcut o treabă extraordinară și nu numai că a păstrat publicul emisiunii și a adus și fanii emisiunilor pe care le-a prezentat până acum. Dar nu o să stați departe de Mirela pentru că se va întoarce aici la Antena 1 cu emisiunea ei”, a declarat Simona Gherghe când a intrat în platoul TV.

Mirela Vaida i-a ţinut locul timp de nouă luni, Simonei Gherghe care a născut o fetiţă pe care a fotografiat-o aproape zilnic şi cu care s-a jucat de fiecare dată când a avut timp liber.

Loading...