Nimeni nu i-a mai spus asta în direct. Adriana Bahmuțeanu i-a zis vreo câteva lui Cornel Galeș de o să o țină minte toată viața: “În momentul în care…” Vedeta l-a pus la punct imediat când a auzit cum vorbește despre Ileana Ciuculete


Cornel Galeș, fostul partener de viață al cântăreței de muzică populară Ileana Ciuculete, a făcut noi declarații în scandalul cu cei doi băieți ai artistei.De la moartea interpretei de muzică populară Ileana Ciuculete, pe 14 martie anul trecut, soțul acesteia, Cornel Galeș, este în scandal cu cei doi băieți ai artistei, Mugiurel și Cristian Sfetcu. Cei trei și-au adus numeroase acuze și scandalul nu pare să se sfărșească prea curând.

Cornel Galeș, care are o relație cu o blondă pe nume Vivi, a fost prezent în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde a făcut noi declarații.“Mă acuză la nivelul crimei. Trebuie să iau măsuri! O să punem pe tapet cine a îmbolnăvit pe cine şi o să urmeze un proces…

Am prieteni mari care au văzut că nu am niciun obiect de artă. Bijuteriile au fost împărţite.Mobilierul din casă valora în jur de 4000 de euro. Nu sunt milionar, sunt angajat. Sunt prea sărac să îmi cumpăr lucruri ieftine. Sunt acuzat că am fost toată viaţa un întreţinut… I-am dedicat în casă un colţ zânicii.

Regret că zâna a avut dreptate în legătură cu mentalitatea lui Mugurel… Nu e o casă în care locuiesc zi de zi, este o casă de burlac”, a declarat fostul soț al Ilenei Ciuculete.

Adriana Bahmuțeanu, prezentă și ea în platoul emisiunii, a intervenit.“În momentul în care iubeşti o femeie îi accepţi şi copiii. Împarţi o bucată de pâine şi cu un câine. Sunt copii care au crescut singuri şi au stat pe la neamuri. Nu s-au drogat şi nu au făcut nenorociri.

Nu te judec şi nu te acuz, dar eu consider că ai influenţat-o pe zânica în decizia cu băieţii ei. Cristi, băiatul cel mic, a dormit într-un parc timp de o săptămână.

Mă întreb dacă aveţi sentimente umane. Eşti de acord să mergi la detectorul de minciuni?”, a spus fosta prezentatoare de televiziune.Prezent într-o emisiune, Cornel Galeș a vorbit despre relația sa cu Ileana și despre ce avere a lăsat, de fapt, cântăreața.

Lucrurile sunt foarte simple. Între mine și Ileana a fost o dragoste matură. Noi ne-am căsătorit la o vârstă și după niște relații anterioare. Asta implică o anumită experiență. Ea făcea parte din categoria femeilor care știau ce vor.

Era foarte determinată, nu puteai să o înșeli la vedere, cum se spune.Am recunoscut că am înșelat-o o singură dată. Eu timp de 26 de ani nu am lucrat decât o scurtă vreme în alt domeniu. Ileana Ciuculete și cum mine am avut o căsătorie atipică”, a explicat Cornel Galeș, la Antena 3.

Despre avere, Cornel Galeș susține că Ileana Ciuculete nu a lăsat mare lucru de valoare, așa cum s-a speculat: „Ileana a fost judecată, de o categorie de oameni, că face parte din această structură a artiștilor profesioniști care sunt foarte bogați.

Ea a lăsat o mică vilă, care s-a vândut. Această vilă a venit cu o avalanșă de datorii. Ea trebuia vândută acum cinci ani, nu pe patul de moarte, așa cum se vehicula. Ileana nu a avut niciun cont.

Ca avere, a fost acest imobil care trebuia vândut de multă vreme, în legătură cu aurul, noi cumulam niște bijuterii personale. Le luam din Turcia, ca apoi să le vindem, deci nu există nimic”.

Loading...