Intra in comunitatea noastra

Nu te-ai fi gândit! Cum arata acum clasamentul real de la Exatlon: El este cel mai bun concurent! Ar castiga daca s-ar termina concursul in acest moment:


Exatlon Romania isi tine fanii conectati in fiecare zi. Acestia au inceput sa faca tot felul de clasamente pentru a ramane la curent cu tot ce se intampla in concurs.

Pe un grup de Facebook in care fanii schimba pareri despre Exatlon Romania s-a publicat o imagine care arata care este clasamentul real al concurentilor de la Exatlon, in functie de cate curse au castigat si cate puncte au adus echipei.

Clasamentul este realizat atat pentru Faimosi, cat si pentru Razboinici.

Surprinzator, nimeni nu se aștepta ca un războinic să fie pe primul loc. Clasamentul complet in poza de mai jos:

CUM A REACȚIONAT SOȚIA LUI IONUȚ „JAGUARUL” DUPĂ CE CONCURENTUL A PLÂNS CÂND A CITIT MESAJELE DE LA EA

Exatlon, 22 aprilie. După o nouă confruntare la limită între „Războinici” și „Faimoși”, cei din echipa albastră au fost norocoșii care au avut parte de comunicare cu cei dragi. Astfel că Ionuț, Alex și Roxana au putut citi scrisorile trimise de apropiații ei, dar au avut ocazia să comunice și pe Whatsapp cu ei. Printre cei mai emoționați concurenți a fost, ca întotdeauna, Ionuț. Acesta a citit printre lacrimi scrisoarea pe care soția sa, Nella, i-a trimis-o în Republica Dominicană.

Exaton, 22 aprilie. Pe lângă asta, Ionuț a mai aflat și vești de la sora sa și chiar a vorbit cu fostul lui cumnat. Emoțiile lui nu au trecut neobservate acasă. Nella a postat și ea un mesaj pe Facebook, după ce a urmărit ultima ediție a show-ului.

„Viața te poate pune la zid în orice clipă și poți plânge și râde în același timp. În viață, ca în dragoste, contează alegerile. Alegi corect, ai oameni buni lângă tine. Alegi greșit, suferi. Alegi infulențată, trăiești viața altuia. Alegi doar cu ochii, uiți de inimă. Nu știi cum e să fii trădată și nu aș vrea să știi vreodată. Suntem puternice doar atunci când suntem iubite”, a scris Nella, soția „Jaguarului”.

Loading...