Intra in comunitatea noastra

O mai ţii minte pe Lavinia Miloşovici? Transformare tulburătoare a campioanei noastre! A trecut printr-o dramă cumplită şi a pierdut grav lupta cu kilogramele! Cum mai arată gimnasta


Ne-a ţinut cu sufletul la gură de atâtea ori și ne-a făcut să fim mândri în vremuri tulburi. Lavinia Miloşovici a fost nelipsită pe podium la competiţiile de gimnastică.

Lavinia Miloșovici, cunoscută ca „Milo” în lumea gimnasticii, este considerată cea mai valoroasă gimnastă română a anilor 1990, având în palmares 19 medalii mondiale și olimpice. Performanța cea mai notabilă este considerată finala de la sol la Jocurile Olimpice de la Barcelona în 1992, pentru care a primit nota 10

Anii au trecut, iar fostei gimnaste i-au rămas doar amintirile. Are acum 41 de ani, iar gimnasta de altădată este de mult apusă. Lavinia Miloşovici a pierdut lupta cu kilogramele, după cum se vede şi în imaginile de mai jos!

În 2008, fosta gimnastă a trecut prin momente cumplite. Fiica sa, Denisa, în vârstă de doar 4 ani a murit în 2008 din cauza unei boli a sistemului nervos. Fetiţei i s-a făcut rău acasă, la Lugoj, iar părinţii au dus-o la Spitalul Municipal Lugoj, unde medicii au încercat să o resusciteze, dar nu au reuşit.

„Denisa nu a plecat din sufletul meu. Mă gândesc tot timpul la ea, nici nu pot sa vorbesc despre ea. Mi-e greu, o iubesc din tot sufletul. Baiatul cel mare știe despre ea, mergem mereu la cimitir. O dată sau de două ori pe săptămână mergem la cimitir”

Acum, Lavinia are doi băieți, Cosmin Mihai, născut în 2012 și Andrei, care a venit pe lume în 2016, la Timișoara. „Mă simt împlinită! Au fost mai multe emoții ca la Olimpiade. Serviciul cel mai greu este să fii părinte. E greu, dar si frumos!”, a declarat Lavinia la acea vreme.

Loading...