O tânără de 27 de ani a murit după ce i-a fost greșită perfuzia. A murit chiar în ziua nunții sale


Dramă pentru o famile din Moscova! Fiica lor de 27 de ani a murit în chinuri groaznice, după o gafă medicală de proporții. Tânăra a decedat după câteva zile în care s-a chinuit, a avut convulsii și dureri, iar în incercarea de a o salva, doctorii i-au administrat nu mai puțin de 52 de medicamente.

O zi doar puțin tensionată pentru Ekaterina, o vizită la spital, pentru o operație de rutină. Se întâmpla la spitalul Ulyanovk, din Moscova, unde tânăra mai fusese de câteva ori. Doar că atunci când I s-a injectat substanța, ea a intrat în convulsii. Ar fi trebuit să primească o substanță salină, dar medicii au încurcat medicamentul și i-a injectat formalină, care este folosită pentru îmbălsămare, pentru că previne descompunerea.

Ekaterina a suferit dureri îngrozitoare și convulsii puternice timp de două zile, apoi a intrat în comă. Tânăra a fost conectată la aparate, pentru a fi menținută în viață, dar inima ei s-a oprit de mai multe ori. La un moment dat, ea s-a trezit din comă, însă la scurt timp a murit. Mai multe organe fuseseră distruse de substanța care-i fusese injectată în vene.

Mama ei, Galina Baryshnikova, a acuzat medicii de „crimă”. Ea povestește clipele de groază pe care le-a trăit, alături de soțul Igor. ”Picioarele i se mișcau, avea convulsii, tot corpul se agita. I-am pus șosete, apoi o rochie, apoi o pătură, dar ea tremura tare, nici măcar nu pot descrie… Nici un doctor nu a venit să o vadă, deși ieșise din operație, își revenise din anestezie”, a povestit mama tinerei.

„Nu am avut nicio idee că era formalină. Și ei știau foarte bine că i-au băgat în corp o otravă, și nu au făcut nimic pentru a ajuta apoi… Cei care au efectuat operația au știut că au infuzat ceva greșit. Ar fi trebuit să ia măsuri urgente, dar nu au făcut-o, nu au făcut nimic”, a continuat mama tinerei care s-a stins la 27 de ani.

Reacția medicului-șef!

Femeia a amintit că fiica ei i-a rugat pe medici să o ajute, dar aceștia i-ar fi spus să meargă acasă, să gătească o supă de pui, să mănânce și să nu mai fie îngrijorată.

”I-am rugat, vă rog, ajutați-o, e singura mea copilă, dar cred că ei voiau să plecăm, să se ascundă totul. Timp de 14 ore după operație, ea a trăit cu acest formalin în corp și nu s-a făcut nimic”, a spus ea mama îndurerată.

„A avut loc o greșeală medicală. Ea este în comă acum, inima, plămânii și ficatul au încetat să mai funcționeze”, a spus medical șef.Medicii au folosit 52 de medicamente într-o încercare disperată de a o salva, dar totul a fost zadarnic.

„Este o astfel de crimă”, a spus Galina Baryshnikova. ”Mi s-a spus că este o neglijență, dar asta este o crimă, o crimă pură”, a adăugat femeia.

Loading...