Toggle Menu
  1. Home/
  2. Calatorii/

O țară caută muncitori! Salariul este imens, iar cazarea și mâncare sunt gratis

 

Românii care vor să muncească în altă țară au la dispoziție acum locuri de muncă în domenii extrem de variate. Se caută infirmieri, îngrijitori pentru persoane vârstnice, electricieni, mecanici sau zugravi și vopsitori.

Cel mai bine plătiți sunt infirmierii și mecanicii, salariul acestor ajungând la 3.000 de euro. Se oferă și prime de loialitate, iar unii angajatori oferă cazare și transport gratuite.

Infirmierii care vor să muncească în sudul Germaniei primesc salariul de bază este 3.000 de euro, la care se adaugă o primă de loialitate de 7.500 de euro brut. Se oferă bonus pentru munca în ture, duminica, în zilele de sărbătoare, precum și pentru turele de noapte. De asemenea, se oferă bonificație suplimentară pentru masă pe zi, iar cazarea și deplasările sunt organizate și plătite de angajator.

AICI găsiți numele și numărul de telefon al persoanei de contact, precum și adresa sa de e-mail unde vă puteți trimite CV-ul.

 

Mecanicii de instalații pentru Germania primesc un salariu de 2.320 de euro brut pe lună, la care se adaugă o compensație netă lunară de 992 de euro. Se oferă și o primă de 2.000 de euro. La toate acestea se adaugă și cazare, dar și bonuri de masă.

AICI găsiți numele și numărul de telefon al persoanei de contact, precum și adresa sa de e-mail unde vă puteți trimite CV-ul.

 

O altă agenție de recrutare caută electricieni. Salariul este de 2.124 de euro brut plus o compensatie netă lunară de 835 de euro. Se oferă asigurare tarifară, contract colectiv de muncă, plata săptămânală a avansurilor, organizarea cazării la locul de angajare, programe de lucru diverse.

Sursă: ejobs și greatnews

 

loading...

Maria Ioana