Oana Roman le-a cerut invitatilor de la ziua ei sa faca donatii, dar a avut o surpriza neplacuta: „Dupa cum puteti vedea, nu…” Cand a deschis cutia, nu i-a venit sa creada! Ce era acolo: Cum a fost posibil asa ceva?


Oana Roman si-a serbat ziua de nastere saptamana trecuta si, la petrecere, si-a rugat invitatii sa faca donatii pentru un caz umanitar.

Oana Roman a realizat la final ca nu toti cei prezenti au vrut sa dea bani.

„Cei care au venit au venit cu tot sufletul si vreau sa le multumesc inca o data. Am pastrat inchisa aceasta urna si o sa va povestesc cui voi dona acesti bani. Am sa numar banii de fata cu voi. Au fost 60 de persoane la ziua mea, dar dupa cum puteti vedea, nu toti au vrut sa lase bani. Sunt 1240 de lei. Mi-ar fi placut sa se stranga mai mult, ca ei sa fie mai darnici. Cu acesti bani vom cumpara materiale de constructie pentru o familie numeroasa care locuieste intr-o singura camera. Multumesc celor are au donat si sper ca anul viitor sa strangem o suma mai mare”, a declarat Oana Roman in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Oana Roman a primit o tona de daruri la petrecerea de ziua ei. Iata ce avea in pungile de cadou!

Chef de chef, joi seara, la un restaurant super- fitos din Centrul Vechi, acolo unde Oana Roman a dat petrecere mare cu ocazia zilei sale de nastere. Vedeta tv a primit o tona de cadouri, unul mai interesant ca altul.

Inca de la inceput trebuie spus ca aniversarea a fost una atipica. Si asta pentru ca sarbatorita le-a lansat o provocare invitatilor sai, pe care i-a rugat sa nu ii cumpere flori, cum faceau de obicei, ci sa doneze sumele respectiva unei cauze nobile.

Majoritatea invitatilor s-au conformat si au renuntat la clasicele aranjamente de flori.

Astfel, la intrarea in restaurant, dupa ce erau intampinati, invitatii isi deschideau portmoneul si puneau in “urna” de cauza, suma de bani pe care ar fi dat-o in mod normal pe un buchet de flori.

Cu darurile a fost insa alta poveste. Toti, dar absolut toti invitatii au avut grija sa ii aduca Oanei Roman un dar care sa o bucure.

Mai mici sau mai mari, invelite in hartie de cadouri sau puse in pungute viu colorate, darurile Oanei Roman s-au transformat rapid intr-un munte de surprize.

Ocupata cu primirea invitatilor ei, sarbatorita nu a avut timp sa desfaca pungutele de cadouri, ca sa vada ce a primit, insa, a avut grija sa le aseze intr-un loc retras.

Ce contineau pungutele de cadouri

In 4 pungute se aflau parfumuri scumpe in recipiente de 100 de mililitri. Alti invitati au avut grija sa ii aduca sarbatoritei haine de imbracat, toate apartinand unor brand-uri vestite, sau alcineva a cadorisit-o cu doua perechi de incaltaminte.

Un alt petrecaret i-a adus vedetei tv o punga voluminoasa cu alte 5-6 pachetele de cadouri, toate invelite in hartie frumoasa, iar deasupra, daca tot era rost de distractie, a pus o sticla de sampanie de super fite.

Oana Roman a primit si un tort, dar si cateva buchete de flori foarte frumoase. La toate acestea se adauga suma de bani deloc de negligat stransa de sarbatorita in “urna” sa de cauza

Loading...