Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Probleme mari pentru Bianca Drăgușanu și Kanal D! Ce le-a pregătit Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a dorit să se întoarcă la Kanal D, imediat după ce a decis să încheie concediul de maternitate. Dar șefii turci au decis să o păstreze pe Bianca la butoanele emisiunii Te vreau lângă mine. În cele din urmă, Cristea a semnat cu trustul Intact și va avea o emisiune care va face concurență cele prezentate de rivala sa.

Advertisement

Producția „Te iubesc de nu te vezi” va fi difuzată la Antena Stars, va avea conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche. Gabriela Cristea îi așteaptă atât pe cei care vor să-și găsească jumătatea, cât și pe telespectatori cu multă energie și entuziasm: “Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Mă simt pregatită 100%. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori”.

Cei care își caută jumătatea se pot înscrie acum pentru a participa la cel mai așteptat dating-show al momentului. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea. Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiune pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului- https://www.facebook.com/TeIubescDeNuTeVeziAntenaStars.

Poate te interesează și…

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

Acuzații grave din partea lui Rareș Bogdan! Pe cine amenință Liviu Dragnea cu familia

loading...

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook